Zitzak

Ideaal, een peuterzitzak met naam

De meeste zitzakken zijn bestemd voor volwassenen en daardoor erg groot. KidZ ImpulZ ontwierp speciaal voor kids en kleuters een klein formaat zitzak, de peuterzitzak. In een handomdraai is de zitzak veranderd in een leefkussen, waar je lekker op kunt liggen en ravotten. De zitzak is een ideaal artikel om op te liggen, of te spelen.

Kenmerken van de peuterzitzakken

De KidZ ImpulZ zitzak is van goede kwaliteit. Gemaakt van oersterk nylon en is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Deze zitzakken kunnen wel tegen een stootje. De vulling bestaat uit polystyreen korrels die beschermd zijn door een dubbele rits odat de grijpgrage kinderhandjes niet gemakkelijk bij de vulling kunnen komen.
KidZ ImpulZ zitzakken zijn er in 3 maten: S (peuterzitzak), M (tienerzitzak) en L (grote zitzak). ook hebben wij een leuk alternatief voor de zitzak, namelijk het zitzakkussen. Een stuk compacter maar zeker even leuk!

Cadeautip: zitzak met naam

De KidZ ImpulZ zitzak is ook een orgineel en hip cadeau. Laat de naam of een leuke kreet op de zitzak zetten, of bestel hem naar eigen wens in 2 kleuren. En laat hem meteen in een cadeauverpakking leveren.

Wil je meer informatie over onze peuterzitzakken of andere formaten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons op maandag t/m vrijdag (met uitzondering van woensdag) bereiken op telefoonnummer: 06-27836393. Je kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres: info@kidzimpulz.nl.


var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */