Zitzak

De LENTE komt eraan! Heb jij al zo'n heerlijk SPEELKLEED of BUITENSPEELKLEED voor jouw kleintje?

Leuk met naam of tekst. Snelle levering.

Tè leuk: een peuter zitzak met naam

De meeste zitzakken zijn bestemd voor volwassenen en daardoor erg groot.... KidZ ImpulZ ontwierp speciaal voor kids en kleuters een klein formaat zitzak: de peuter zitzak. Hier kan jouw peuter lekker op liggen, spelen, tv kijken, loungen en eindeloos ravotten, zowel binnen als buiten.

Kenmerken van onze zitzakken

Deze zitzakken zijn van zeer goede kwaliteit. Gemaakt van oersterk nylon en gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Deze zitzakken (dus ook de peuter zitzak) kunnen wel tegen een stootje. De vulling bestaat uit polystyreen korrels. De vulling is beschermd door een dubbele rits waarvan de buitenste rits er ook nog eens omgekeerd in zit. En dit allemaal zodat de grijpgrage kinderhandjes niet gemakkelijk bij de vulling kunnen komen.

Onze zitzakken zijn er in maar liefst 3 maten: S (peuter zitzak), M (tiener zitzak), L (grote zitzak). Hieronder vind je een overzicht met alle maten en de inhoud per maat.

Het voordeel hiervan is dat een peuter een zitzak heeft die bij zijn/haar formaat past waardoor hij/zij hem zelf kan verplaatsen en er niet onder "bedolven" raakt. Deze peuter zitzak meet namelijk 110*140 cm.

De leukste kadotip is een zitzak met naam of coole tekst!

De peuter zitzak (of elke andere maat) met naam is een origineel en cool cadeau. Laat zijn/haar naam of een leuke kreet op de zitzak borduren.
En is het lastig inpakken zo'n groot kado? Dat begrijpen wij helemaal dus wij kunnen hem meteen in een leuke cadeauverpakking leveren!


peuter zitzak met borduur

UNIEK: Wist je dat onze zitzakken er zijn in bijna 25 kleuren maar dat je ze ook in 2 kleuren kunt bestellen? (één aan elke kant), klik hier.

Alle maten zitzakken en de inhoud voor jou op een rijtje:

  • S = 110*140 cm = ong 280 liter inhoud
  • M = 130*150 cm = ong 330 liter inhoud
  • L = 130*170 cm = ong 380 liter inhoud

Peuter zitzak KidZ ImpulZ

De voordelen van onze zitzakken

  • handig want in 3 maten verkrijgbaar: S, M, L
  • gemaakt van oersterk nylon gevuld met polystyreen korrels
  • afwerking met (dubbele) rits waardoor navulling altijd mogelijk is
  • bevat een dubbele rits: de inhoud is goed beschermd tegen grijpgrage kinderhandjes
  • simpel in onderhoud want een vochtige doek is voldoende
  • (na)vullingen/polystyreen korrels zijn ook altijd bij ons te bestellen

Ook hebben wij leuke alternatieven voor de zitzak, namelijk de Kidz-zit kinderpoef. Een stuk compacter maar even lekker! En de unieke multifunctionele multilounger, de Seat'n sleep een poef, stoel en matras inéén. ook handig als er kindjes komen slapen.

Lees meer
Bing