Voedingskussenhoes/ Feed n sleep

Gun jouw dure voedingskussen een 2e leven!

Baby's vinden het heerlijk om op een zacht kussen te liggen, wat zich vormt naar hun lichaampje. Met deze door KidZ Impulz zelf ontwikkelde voedingskussenhoes, de Feed 'n Sleep, maak je in een handomdraai van jouw voedingskussen (wat je toch al in huis hebt) een lekker eigen plekje voor jouw baby.

"Geef jouw dure voedingskussen een tweede kans" door het te gebruiken als loungekussen voor de kleine baby (tot ongeveer 3 maanden).

Hoe werkt deze voedingskussenhoes?

De feed 'n sleep voedingskussenhoes zorgt ervoor dat de "benen" van het voedingskussen bij elkaar blijven zodat de baby er niet tussen glijdt, en de baby optimaal profiteert van het hoge comfort van het voedingskussen (dat gevuld is met polystyreen korreltjes). De hoes is gemaakt van katoen en is machine wasbaar.

Waar gebruik je deze voedingskussenhoes?

Het loungekussen wat je maakt met deze voedingskussenhoes, de feed 'n sleep is ideaal om je baby op in de box te leggen voor als ze nog heel klein zijn. Het is zacht, warm en comfortabel voor je kleine kindje en de box lijkt hierdoor minder groot en koud voor je kindje. Daarnaast is het kussen heel fijn om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek gaat, want zo heeft jouw kleine baby altijd zijn/haar eigen plekje.

Direct leverbaar!

Deze voedingskussenhoes is uit voorraad leverbaar en wordt per post verzonden.

var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */