Voedingskussenhoes/ Feed n sleep

De LENTE komt eraan! Heb jij al zo'n heerlijk SPEELKLEED of BUITENSPEELKLEED voor jouw kleintje?

Leuk met naam of tekst. Snelle levering.

Leuk: jouw baby's allereerste zitzak: de feed 'n sleep!

Baby's vinden het heerlijk om op een zacht kussen te liggen, wat zich vormt naar hun lichaampje. Met deze door KidZ Impulz zelf ontwikkelde voorloper van de sit fix, onze feed'n sleep voedingskussenhoes. Hiermee maak je in een handomdraai van jouw voedingskussen (wat je toch al in huis hebt) een lekker eigen plekje voor jouw newborn.

Wees duurzaam en geef jouw dure voedingskussen een tweede kans door het te gebruiken als loungekussen voor jouw pas geboren baby (tot ongeveer 3 maanden).

feed n sleep met kleine baby

Waarom gebruik je deze voedingskussenhoes (type sit fix)?

Het loungekussen wat jij maakt met deze voedingskussenhoes (een soort sit fix), de feed 'n sleep,  is ideaal om je baby op in de box te leggen voor als ze nog heel klein zijn. Zo heerlijk zacht, warm en comfortabel voor jouw newborn. De box lijkt hierdoor minder groot en koud voor je kindje. Daarnaast is het fijn om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek gaat, want nu heeft jouw baby altijd zijn/haar eigen warme plekje op een bank of stoel.

Hoe werkt deze voedingskussenhoes (type sit-fix)?

Deze feed 'n sleep voedingskussenhoes is anders dan de sit-fix want de vorm van het kussen blijft lang in plaats van dat het een soort ronde poef wordt.

Deze voedingskussenhoes (in tegenstelling tot de sit fix) zorgt er namelijk voor dat de "benen" van het voedingskussen bij elkaar blijven. Hierdoor glijdt jouw baby er niet tussen. De baby zelf profiteert optimaal van het hoge comfort van jouw voedingskussen dat gevuld is met polystyreen korreltjes. De hoes is gemaakt van heerlijk katoen en is machine wasbaar.

Kidz impulz feed n sleep grijze ruit

Alle voordelen van deze voedingskussenhoes (type sit fix) op een rijtje:

  • deze voedingskussenhoes (type sit fix) maakt van jouw voedingskussen een heel fijn loungekussen voor jouw kleine baby waarbij het gebruik maakt van de "lange benen" van jouw voedingskussen
  • veilig omdat de baby in een voedingskussen zonder hoes snel wegzakt
  • een lekker eigen plekje in de box of bij jou op de bank zo lang de baby nog niet kan rollen liggen ze daar heerlijk
  • de feed n sleep is lang van vorm (niet rond) en gaat daaardoor lang mee
  • de hoes (type sit fix) is er in leuke katoenen ruitjes (in tegenstelling tot de meestal effen badstof varianten van de sit fix) en deze hoes is heel netjes afgewerkt,
  • de hoes heeft geen elastiek maar een handige rits aan de achterzijde, hierdoor blijft het kussen goed in vorm
  • de voedingskussenhoes is snel (uit voorraad leverbaar) en wordt per post verzondenfeed n sleep alle kleuren

Is jouw baby al iets groter en aan het rollen? Dan moet je zeker even kijken bij onze speelkleden en buitenspeelkleden, want die zijn ideaal voor als je baby gaat rollen. Heerlijk groot, zacht en opvou

Lees meer
Bing