Navulling voor zitzak en multilounger

Navulling voor multilounger en zitzak 

Veel KidZ ImpulZ producten, zoals de seat 'n sleep, de kidz-zit en de zitzak, zijn gevuld met polystyreen korrels. Bij veelvuldig gebruik kunnen de korrels echter iets van hun volume verliezen waardoor het product minder 'vol' lijkt.

Duurzaam door navulling

Gelukkig zijn onze producten gemaakt om lang mee te gaan. Daarom kun je bij ons altijd een navulling bestellen. Onze zitzakken, multiloungers en Kidz-zits bevatten namelijk een (dubbele) rits, waarvan de buitenste er (bewust) omgekeerd in zit. Als je de rits opent, kun je jouw kussen of zitzak gemakkelijk bijvullen of de vulling geheel vervangen (soms aan te raden). Op onze onderhoudspagina vind je tips voor het navullen.

Wat zijn polystyreen korrels?

De polystyreen korrels zijn licht, nemen geen water op en vormen zich naar het lichaam. De korrels zijn milieu neutraal, geven niets af en nemen niets op. Ze bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof. Bij eventuele inname zijn ze volledig neutraal voor mensen en worden ze gewoon weer uitgescheiden door het lichaam. Wij leveren gerecycelde korrels.


Hoeveel polystyreen korrels heb je nodig?

Onderstaand vind je de inhoudsmaten van de verschillende maten zitzakken en de multilounger.
Seat 'n sleep/multilounger +/-100-200 liter
Zitzak S  +/-280 liter
Zitzak M  +/-330 liter
Zitzak L  +/-380 liter
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */