KidZ-zit

Originele Kidz-zit, een lekker zitkussen.

Vind je de zitzak te groot of niet zo handig voor jouw huiskamer of kinderkamer? KidZ ImpulZ ontwikkelde deze unieke KidZ-zit, een heerlijk zitkussen. Een stuk compacter dan een normale zitzak die kids een geheel nieuwe manier van zitten biedt.

KidZ-zit kenmerken

Het is een lage vierkante zitpoef, gevuld met polystyreen korrels. Hierdoor kun je er goed op zitten en houdt het zijn vorm heel goed. Een ideaal plekje voor de kinderen voor bijvoorbeeld voor de tv. Groot genoeg om met meerdere kindjes op te zitten maar alleen is ook wel erg relaxt. Onze Kidz-zit is maar liefst 20 cm hoog. Hierdoor kunnen er meerdere kindjes lekker op zitten, en spelen. . Het zitkussen is gevuld met polystyreen korrels en zit daardoor heerlijk comfortabel. De KidZ-zit is er in 25 kleuren van pastel tot lekker fel of kies een kleur die past bij jouw interieur.

Laat jouw KidZ-zit personaliseren

Deze KidZ-zit is een super alternatief voor de zitzak. De KidZ-zit is ook een origineel en hip cadeau! Je kunt er zelfs voor kiezen de KidZ-zit van een naam of leuke kreet te voorzien. De KidZ ImpulZ KidzZit is gemaakt van oersterk nylon en is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. De KidzZit is voorzien van een dubbele rits waardoor de inhoud goed is beschermd. Natuurlijk hebben wij ook zitzakken, in alle kleuren (zelfs in 2 kleuren) en in 3 maten.

Wil je meer informatie over onze zitkussens en zitzakken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons op maandag t/m vrijdag (met uitzondering van woensdag) bereiken op telefoonnummer: 06-27836393. Je kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres: info@kidzimpulz.nl.
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */