KidZ-zit, kinderpoef

De Kidz-zit: het ideale alternatief voor de zitzak

Vind je een zitzak net even te groot of niet zo handig voor jouw huiskamer of kinderkamer? KidZ ImpulZ ontwikkelde deze unieke KidZ-zit, een lekkere kinderpoef waar je met meer kids op kunt zitten, liggen en hangen. Een stuk compacter dan een normale zitzak die kids een geheel nieuwe manier van zitten biedt.

Zet hun eigen naam(namen) op deze kinderpoef!

Deze KidZ-zit is een super alternatief voor de zitzak. En deze kinderpoef is ook een origineel en hip cadeau! Kies ervoor om de KidZ-zit van een naam of leuke kreet te voorzien en succes is verzekerd.

De Kidz-zit is vierkant en 20 cm hoog Hierdoor kun je er goed op zitten en houdt het zijn vorm heel goed. Een ideaal plekje voor de kinderen voor bijvoorbeeld voor de tv. En.... groot genoeg om er met meerdere kindjes op te zitten of lekker alleen breed op te liggen.

De Kidz-Zit kinderpoef is gemaakt van oersterk nylon, gevuld met polystyreen korrels waardoor het zitcomfort hoog is want de korrels vormen zich naar het lichaam. De KidzZit is voorzien van een dubbele rits waardoor de inhoud goed beschermd is.

Kinderpoef KidZ-zit van KidZ impulZ

KidZ-zit kenmerken van deze kinderpoef

  • het is een lage vierkante zitpoef
  • het formaat is 80*80*20 cm
  • deze kinderpoef is lekker hoog en heeft leuke opstaande randen
  • de kinderpoef is gevuld met polystyreen korrels en zit daardoor heerlijk comfortabel
  • inhoud : 150 liter
  • gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.
  • verkrijgbaar in 25 kleuren van pastel tot lekker fel of kies voor een kleur die past bij jouw interieur

Toch liever een originele zitzak?

Mocht je toch liever een "normale" zitzak willen hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk dan eens bij onze zitzakken. Ze zijn er in bijna 25 kleuren en je kunt ze zelfs in 2 kleuren laten maken (1 kleur aan elke kant) en natuurlijk ook mét naam.

Overweeg je toch echt iets anders, kijk dan ook eens naar onze unieke Seat'n Sleep/ Multilounger. Dit is een poef, stoel en matras ineen! Super praktisch.

 

 

 
Lees meer
Bing