Zit- en ligzakken in vele modellen, kleuren en maten

Ook een peuter wil zijn eigen zitzak maar niet zo'n grote..... Daarom maakt KidZ ImpulZ leuke zitzakken geschikt voor kleine kids. De peuter zitzak, de kidzzit en de multi lounger. En de allerleukste "babyzitzak" maak je zelf, namelijk van jouw voedingskussen met de handige voedingskussenhoes, de feed 'n sleep.

Peuter zitzak

Hier vind je zitzakken in 3 verschillende maten : S, M en L en ook kun je ze zelfs door ons laten maken in 2 verschillende kleuren. De S is zeer geschikt als peuter zitzak en is niet te groot voor in huis. Met een naam of coole tekst wordt de zitzak nóg leuker!

peuter zitzak met jongen KidZ ImpulZ

Multilounger

heb je liever een multifunctionele minder grote zitzak in jouw kamer of in de kinderkamer? Kies dan voor de seat n sleep, ofwel de multilounger. Die heeft 3 functies: opgevouwen is het een poef, 1 x uitgevouwen is het een kussen met rugleuning en helemaal uitgeklapt is het een lekker logeermatras of bedje om op te loungen.een opvouwbare logeermatras.

Ook hebben wij speciale hoeslakens voor deze multilounger zodat deze altijd kan dienen als logeermatras.

mltilounger, Seat'n sleep

KidZ-Zit een lekker leefkussen

Een heerlijk groot zit- en leefkussen.Een vierkante zitpoef, ook een mooi alternatief voor de zitzak. Neemt minder plek in en is ideaal om lekker op te hangen voor de tv of om een boekje te lezen.


En deze slimme voedingskussenhoes gunt jouw voedingskussen een 2e leven!

Wordt het (dure) voedingskussen niet meer of minder gebruikt? Dan kun je met deze Feed 'n sleep, een voedkinskussenhoes een heerlijk loungekussen maken voor jouw kleine baby. Lekker voor in de box of op de bank (zo lang ze nog niet rollen). De hoes is gemaakt van katoen en kan dus zo in de was.

Voedingskussenhoes, feed'n sleep

Polystyreen korrels

Deze polystyreen korrels kun je gebruiken als navulling voor jouw aankleedkussens, zitzakken etc. Verkrijgbaar in zakken van 50, 100 en 200 liter, voor een lage prijs.

polystyreen korrels

Lees meer
Bing