Tipi Tent voor urenlang speelplezier binnen en buiten

De LENTE komt eraan! Heb jij al zo'n heerlijk SPEELKLEED of BUITENSPEELKLEED voor jouw kleintje?

Leuk met naam of tekst. Snelle levering.

Spelen in de Tipi tent

Je kent het vast wel: terwijl jij de was op staat te vouwen wordt van jouw pas gewassen dekbed een tent gemaakt... Kinderen spelen nu eenmaal graag in tenten en vinden het leuk om hun eigen kleine "huisje" te fabriceren. De Tipi tent van KidZ ImpulZ is zowel binnen als buiten te gebruiken en stimuleert de kinderen bij hun spel.

Hoe ziet de Tipi tent eruit?

Deze Tipi tent heeft een raampje om doorheen te kijken en 2 schattige "deurtjes" die gevoerd zijn met een vrolijke contrasterende stof. De deurtjes kunnen ook opengeklapt vastgemaakt worden aan de zjikant van de Tipi tent. De tent staat op 4 bamboestokken van 1.75 mt (worden meegeleverd) die precies in de sleuven in de hoeken van de Tipi tent passen. De Tipi tent heeft uitgeklapt een oppervlakte van 120*120 cm op het laagste punt. Als de stokken in de tent zitten, staat de Tipi tent in 20 seconden en is deze in 10 seconden weer ingeklapt en opgeruimd. De Tipi kan dan heel makkelijk in een hoekje staan, of onder het bed op de kinderkamer gelegd worden, De Tipi tent is gemaakt van nylon gecombineerd met een leuke bijpassende stof. De sleuven zijn onderaan gesloten zodat de bamboestokken de vloer niet kunnen beschadigen.

Handig voor in de Tipi tent

Heel handig is het bijpassende Speelkleed (XS)  dat precies in de Tipi past (120*120 cm). Je kunt het speelkleed XS  bestellen in dezelfde kleuren als de Tipi tent van jouw keuze! .

 

Lees meer
Bing