• Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren
  • Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren
  • Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren
  • Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren
  • Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren
  • Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren

Speelkleed XXL en XXL -Twee Kleuren

Spelen, rollen, zitten, liggen. Ultra groot speelkleed in 2 kleuren, gevuld met vlies en gemakkelijk opvouwbaar en mee te nemen. Met naam of leuke tekst!
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€174,00
Incl. btw

Kleintjes gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. Heb je thuis een houten of stenen vloer? Bestaande kleden zijn niet dik en groot genoeg! Onze speelkleden zijn dat wel en zijn speciaal ontworpen voor de periode dat de kleintjes een zachte ondergrond nodig hebben.

Waar vind je zo'n groot speelkleed? Hier heb je echt jaren plezier van!

Het speelkleed is gemaakt van nylon, gevuld met (400 grams) vlies en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het speelkleed is ca. 2-3 cm dik.

2-Kleuren
De ene kleur zit aan de bovenzijde, de andere kleur aan de onderzijde. Zo kun je steeds een andere zijde boven leggen, en heb je steeds een andere kleur in je interieur of kinderkamer.

Alle speelkleden XL zijn uitgevoerd in 9 vakken. Ze zijn daardoor gemakkelijk op te vouwen en op te bergen. Als je de lengte en de breedte door 3 deelt, heb de de afmetingen van het kleed in opgevouwen staat.

Dit speelkleed kan ook buiten worden gebruikt (maar we hebben ook een speciaal buiten-speelkleed voor de zwaardere buitencondities (grint, grintstenen, natte of modderige ondergrond etc)).

Een eventuele borduurtekst bij een twee kleuren speelkleed wordt geplaatst op zijde 1!

Handig!
Er is ook een speciale bijpassende shopper XXXL (deze kun je apart bestellen) die ontworpen is om het kleed gemakkelijk in op te bergen of mee te nemen.

Specificaties:

Materiaal: nylon gevuld met vlies
Afmetingen XL = 200 x 200 cm
Afmetingen: XXL = 250 x 200 cm
Afwerking: in 9 gelijke compartimenten
Onderhoud: vochtige doek. Tip: berg het kleed nooit vochtig op of in een vochtige ruimte want dan loop je het risico dat "het weer" erin komt)0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Bing