• Speelkleed voor kinderdagverblijf gemaakt van skai, kunstleer

Speelkleed voor kinderdagverblijf gemaakt van skai, kunstleer

Handig voor een kinderdagverblijf een speelkleed in kunstleer, skai.. Dit fijne grote speelkleed is gevuld met vlies en gemakkelijk op te bergen want opvouwbaar. Zeer gemakkelijk afneembaar.
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€119,00
Incl. btw

Baby speelkleed voor kinderdagverblijf om te rollen en zitten gemaakt van oersterk skai

Waar vind je zo'n groot speelkleed? Kleintjes gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. Een speelkleed als ondergrond is dan wel fijn. Bestaande kleden zijn niet dik en groot genoeg! Onze speelkleden zijn dat wel en zijn speciaal ontworpen voor de periode dat de kleintjes een zachte ondergrond nodig hebben.

Dit speelkleed is ideaal voor kinderdagverblijven

Dit speelkleed is gemaakt van Atlas, dat is een skai (kunstleer). Het kleed is zeer soepel en makkelijk afneembaar met een vochtige doek. Het is gevuld met (400 grams) vlies en het speelkleed is ca. 2-3 cm dik. Opvouwbaar dus makkelijk op te bergen of mee te nemen bij een buitenactiviteit.

Hierbij de kleurkaart:

Hoe wordt het speelkleed in skai gemaakt?

Alle speelkleden zijn uitgevoerd in 9 vakken. Ze zijn daardoor gemakkelijk op te vouwen en op te bergen. Alleen de XS is verdeeld in 4 gelijke vakken. Als je de lengte en de breedte van de speelkleden S, m en L door 3 deelt, heb de de afmetingen van het kleed in opgevouwen staat.

Neem het speelkleed makkelijk mee in de shopper XXL

Handig: er is ook een speciale shopper XXL (deze kun je apart bestellen) die ontworpen is om het kleed gemakkelijk in op te bergen of mee te nemen. Als je de shopper XXL direct mee bestelt ontvang je een flinke korting.

Binnen of buiten?

Dit speelkleed kan ook buiten worden gebruikt (maar we hebben ook een speciaal buitenspeelkleed voor de zwaardere buitencondities (grint, grindstenen, natte of modderige ondergrond etc))

Wil je een andere maat?

Deze speelkleden zijn er  in 4 verschillende maten van XS tot L. Omdat wij lokaal produceren kunnen wij alles op maat maken, dus wil je een afwijkend formaat speelkleed? Dat kan!
Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. 

Specificaties skai speelkleed:

Materiaal: kunstleer (Atlas) gevuld met vlies
Afmetingen: XS, S, M, L
Afwerking: in 9 gelijke compartimenten (behalve de XS die heeft 4 compartimenten)
Onderhoud: vochtige doek


Tip: berg het kleed nooit vochtig op of in een vochtige ruimte want dan loop je het risico dat "het weer" erin komt)


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.