Speelkleed

Groot en superzacht speelkleed

Kleintjes gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. De speelkleden van KidZ ImpulZ zijn speciaal ontworpen voor de periode dat de kleintjes een zachte ondergrond nodig hebben! Kleine kinderen spelen nu eenmaal graag op de grond. Op hun knietjes beleven ze de spannendste avonturen. Maar zo'n houten of stenen vloer is best wel hard en koud...Bestaande speelkleden zijn vaak niet dik genoeg of niet flexibel. KidZ ImpulZ heeft speciaal hiervoor zachte, grote en stevige speelkleden ontwikkeld

Handig: een opvouwbaar speelkleed

Door het gebruik van nylon zijn de kleden oersterk en snel schoon te maken. De vulling van vlies (400 grams) zorgt ervoor dat de speelkleden lekker zacht zijn en het niet erg is als je kindje omvalt als hij of zij leert zitten. De speelkleden zijn ongeveer 2-3 cm dik en verkrijgbaar van XS (120x120 cm) tot XXL (200x300 cm). De speelkleden zijn gestikt in 9 compartimenten (vakken) waardoor ze makkelijk op te vouwen zijn. In de handige shopper XXL of XXXL berg je het kleed makkelijk op of neem je het mee.

Origineel een speelkleed met naam!

Doordat je keuze hebt uit meer dan 25 kleuren past het speelkleed perfect in ieder interieur.
Kun je niet kiezen? De kleden kunnen zelfs besteld worden in twee verschillende kleuren (elke kant 1 kleur).
Extra leuk is de optie om een naam of leuke kreet op jouw speelkleed te laten borduren.

Hoe kies ik de juiste maat of het juiste type speelkleed?

De beste tip hiervoor is om de maat van het speelkleed wat je overweegt uit te leggen in kranten op de vloer. Op die manier krijg je een heel goed beeld van bijvoorbeeld het formaat en zie je snel of die maat van het speelkleed de goede maat is voor jou.

Wil je weten of je niet beter een buitenspeelkleed kunt kiezen? Hier vind je meer informatie over de verschillen en overeenkomsten tussen speelkleed en buitenspeelkleed.

Wij maken ook speelkleden op maat voor bijvoorbeeld een inloopbox of een speciale hoek in huis. Neem hiervoor contact met ons op.
Is de juiste kleur heel erg belangrijk? De beste tip hiervoor is om enkele staaltjes aan te vragen. Dan zie je direct de kleur en dit kan teleurstellingen bij levering voorkomen.
 
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */