Buitenspeelkleed

Het unieke buitenspeelkleed van KidZ ImpulZ

Je wilt je kindje heel graag graag lekker buiten laten spelen, maar je wilt wel dat dat zo veilig mogelijk is. Buiten zijn is gezond, ook voor de allerkleinsten en daarom ontwikkelde KidZ ImpulZ het unieke buitenspeelkleed. Dit kleed is lekker dik, zacht en warm, en bestand tegen harde ondergrond, modder en nat gras.

Kenmerken van het buitenspeelkleed

Het unieke KidZ ImpulZ buitenspeelkleed is gemaakt van nylon, en gevuld met 400 grams vlies (ca. 2-3 cm dik), heerlijk zacht dus! De onderzijde van dit Buitenspeelkleed is gemaakt van extra dik zwart zeil (bisonyl) waar géén vocht en vuil doorheen komt. Het is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Deze eigenschappen maken dit speelkleed ideaal voor veelvuldig buitengebruik: op het gras, op de tegels, of vlonders en (als ze wat groter zijn) ook onder de glijbaan!

Het Buitenspeelkleed is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en er is een speciale Shopper XXL of XXXL bij verkrijgbaar om het kleed gemakkelijk in mee te nemen of in op te bergen.

Verschil standaard speelkleed versus buitenspeelkleed

Het buitenspeelkleed beschermt wat beter tegen zware buiten omstandigheden zoals nattigheid, modder, klinkers en grint, maar er zijn nog meer verschillen, interesse? . Op deze pagina vind je meer informatie over de speelkleden en buitenspeelkleden

Hoe kies ik de juiste maat buitenspeelkleed?

De beste tip hiervoor is om de maat van het buitenspeelkleed wat je overweegt even uit te leggen in kranten in je tuin en/of in je huiskamer. Op die manier krijg je een heel goed beeld van het werkelijke formaat en kun je kijken wat het beste past.

Borduur de naam op jouw buitenspeelkleed

Extra leuk is het natuurlijk om een naam of een leuke kreet op het speelkleed te laten borduren. Zeker als het een cadeau is!

Lees meer
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */