Boxkleed op maat voor elke box, ook voor inloopboxen en twinboxen

Boxkleed op maat gemaakt

Heb je een leuke box maar heb je nog geen passend boxkleed gevonden? KidZ ImpulZ maakt boxkleden op maat. Boxkleden in ruim 25 verschillende kleuren, van pastel tot fel. Gemaakt van nylon dus gemakkelijk afneembaar. Een boxkleed op maat wordt gevuld met 400 grams vlies en is dus lekker zacht.

Boxkleed in een bepaalde vorm of voor een inloopbox

Bij ons is het boxkleed in elke maat te bestellen, precies afgestemd op jouw box. We kunnen zelfs ronde, driehoekige en twin-boxkleden maken of zeer grote en of lange boxkleden voor een inloopbox. Het is ook mogelijk om het boxkleed op maat in 2 kleuren te maken, zo kun je steeds afwisselen welke kleur je hebt in jouw box.

Helemaal leuk is het om de naam en of de geboortedatum van je kindje op het boxkleed op maat te laten borduren! Ook leuk als zeer persoonlijk kraamcadeau!

Boxkleed op maat hartvorm

Hoe ziet het boxkleed op maat er precies uit?

  • het boxkleed op maat wordt gemaakt van oersterk nylon
  • het is gevuld met zacht vlies (400 gram's)
  • het is goed afneembaar met een vochtig doekje
  • het kan eventueel ook in de wasmachine
  • aan alle vier de hoeken zijn handige touwtjes bevestigd om het kleed aan de4 hoeken van de box vast te maken
  • het boxkleed op maat wordt aan de rand doorgestikt en niet in het midden (in tegenstelling tot de speelkleden die in compartimenten verdeeld zijn) zodat jouw baby overal lekker ligt

Tip: bestel meteen een bijpassende boxzak voor de speeltjes

KidZ ImpulZ maakt ook leuke bijpassende, niet te grote boxzakken met naam of leuke tekst. De boxzak past dan qua kleur perfect bij het op maat gemaakte boxkleed. Ook leuk om kado te vragen!

Lees meer

Herfst dus gezellig weer binnen spelen met je kindje!