Verzending, levertijd en cadeauverpakking

Levertijd en verzendkosten:

De meeste van onze producten worden op bestelling gemaakt. Dit heeft te maken met het feit dat wij zoveel kleuren aanbieden in combinatie met zoveel maten, dat het vrijwel onmogelijk is om dit allemaal op voorraad te hebben liggen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een naam of kreet op het artikel te laten borduren. Dit alles zorgt voor een iets langere levertijd dan je misschen gewend bent. Je ontvangt de bestelling binnen 3-8 werkdagen na betalingMocht je het artikel sneller nodig hebben, of voor een bepaalde datum, dan kun je dat aangeven in het opmerkingenveld van de bestelling of ons even mailen.

Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, zullen in de regel binnen 2-5 werkdagen worden geleverd. Bestellingen worden altijd in 1x verstuurd dus de langste levertijd geldt.
(NB In de zomermaanden en tijdens feestdagen kunnen bestellingen wat langer in beslag nemen)

Bijdrage in de verzendkosten met bestemming Nederland: €7,95 per zending.

De verzendkosten lijken misschien wat hoog maar dit heeft te maken met het feit dat wij volumineuze pakketten versturen, waar vervoerders helaas hoge prijzen voor vragen. Wij betalen zelfs meer voor de pakketten dan wat wij aan de klanten doorberekenen. Wij houden het graag transparant voor onze klanten, bij sommige bedrijven lijkt het of er geen of minder verzendkosten worden berekend, maar dan zit het in de aankoopprijs verwerkt. Vandaar dat bij ons de verzendkosten apart vermeld worden. De reden dat wij met DHL werken, is omdat zij onze pakketten voor een redelijk tarief kunnen versturen. Andere vervoerders zoals bijv Post.nl brengen hiervoor een hoger tarief in rekening waardoor onze klanten duurder uit zijn en dat willen wij natuurlijk niet. Voor ons is het dus een bewuste keuze om met DHL te werken omdat dat in het voordeel is van de klant.

Rembourszendingen zijn ook mogelijk en kosten €25,= . Rembourszendingen kunnen een iets langere levertijd in beslag nemen.

Bijdrage in verzendkosten naar diverse bestemmingen :
Voor leveringen naar België bedragen de verzendkosten €10,95.
Voor leveringen naar Duitsland en Luxemburg bedragen de verzendkosten €13,25.
Voor leveringen naar Frankrijk en Groot Britannië bedragen de verzendkosten €27,95.
Voor leveringen naar Spanje en Italië bedragen de verzendkosten €42,50.
Voor leveringen naar Oostenrijk bedragen de verzendkosten €21,=.

Indien het afleveradres buiten een van deze landen is kun je de verzendkosten bij ons opvragen via info@kidzimpulz.nl.
Verwachtte verzendtijd binnen Europa is 6-12 werkdagen.Uiteraard is het bovenstaande een indicatie van onze vervoerder en kunnen wij jou op basis van deze gegevens geen garantie verlenen t.a.v. de bezorgingtermijn.

Gereedmelding van jouw bestelling en vervoerder
Op de dag dat jouw bestelling gereed is, zullen wij je dit per email laten weten, meestal aan het einde van de dag. Wij bieden jouw bestelling die dag aan bij de vervoerder. Over het algemeen wordt het pakket dan binnen 1-2 dagen (in Nederland) bij je afgeleverd.

Het verzenden van de producten geschiedt (in de meeste gevallen) dmv pakketdienst DHL Europlus (en via DHLforyou als het om een klein pakketje gaat), voor briefpost gaat alles via Postnl. De verzendwijze is afhankelijk van het formaat van het product. Wij hebben gekozen voor de DHL omdat deze vervoerder ook grote pakketten aan neemt zonder extra toeslag.

Via deze link kun je jouw pakket volgen: https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/ontvangen

Was je niet thuis toen de DHL bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, je postcode en het soort pakket kun je hier een nieuwe bezorgmogelijkheid kiezen. 

  1. Je pakket op een DHL Parcelshop afhalen Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. DHL biedt de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.
  2. Je pakket bij de buren laten bezorgen Wanneer je weet dat je niet thuis bent wanneer onze bezorger het pakket komt aanbieden, maar één van de buren wel thuis is, kun je voor deze optie kiezen. De bezorger levert het pakket dan af bij je buren.
  3. Je pakket op een ander moment laten leveren Je kiest voor deze optie wanneer je het pakket op een andere dag of tijd, anders dan aangegeven op de kaart van de bezorger, wilt laten bezorgen. Dit kan dan natuurlijk ook in de avond of op zaterdag.

Tip voor de bezorging: Niet veel thuis? Laat je bestelling op je werk, bij vrienden of bij familie afleveren die wel thuis zijn. Je kunt een afwijkend afleveradres ingeven. KidZ ImpulZ stuurt je de avond vóór de verzending bericht per mail zodat je weet wanneer de bestelling wordt aangeboden.

Verpakking van onze artikelen:
Onze producten zijn vaak zeer volumineus en worden verpakt in dozen. De dozen kunnen hierdoor ook zeer groot zijn. In het verleden verpakten wij de artikelen in plastic zakken, maar onze vervoerder staat dit helaas niet meer toe. NB wij adviseren om de doos voorzichtig te openen en niet met schaar of mes, want het risico bestaat dat je in het artikel snijdt.

Verzendingen per post.nl
Zendingen die in een enveloppe passen (zoals hoezen, banden, shoppers, gymtassen en luieretuis) verzenden wij per post. Wij vragen een bijdrage in de portokosten tussen de €1.50 (1 hoes of band) en €2.95 (bij 2 hoezen of banden). 2 hoezen of banden wordt door de post.nl gezien als een pakketje en moet dus door ons ook zo gefrankeerd worden.

Cadeauverpakking
Het is best lastig om onze (meestal grote) artikelen goed in te pakken in papier, dat wordt niet netjes. Daarom ontwikkelden wij grote oranje cadeauzakkeen met KidZ ImpulZ logo waar de artikelen in verpakt worden. Ook onze cadeauzakken zijn duurzaam want ze zijn gemaakt van een stof (non woven), met een trekkoord aan de bovenzijde. Hierdoor zijn ze ideaal om te hergebruiken als opbergzak voor speelgoed of andere zaken.
Er komt een (leeg) cadeaukaartje bij waarop je zelf een tekst kunt aangeven.
Mocht er een tekst op het kaartje moeten komen, geef dit dan duidelijk aan in het opmerkingenveld.