Informatie over onze kleuren én staaltjes

Bekijk hier onze kleurkaarten voor onze nylon- en katoenkleuren

Kleurkaart voor de nylon producten:

Kleurkaart KidZ impulZ

Goud, zilver en metallic:

Voetnoot 1: Mintgroen/licht aquamarine is tot onze spijt niet meer leverbaar (is uit de collectie bij de stoffenleverancier).

Voetnoot 2 dd 18 mei 2020: De voorgaande kleur muisgrijs is (ivm Corona) tijdelijk niet leverbaar. Als vervanging voeren wij een iets diepere kleur muisgrijs, hier zie je beiden kleuren naast elkaar (op bovenstaande kleurkaart is deze al vervangen).

kleurenkaart nylon muisgrijze vervanging

Nieuw in 2020: 4 superstoere camouflage prints!

In deze prints maken wij de volgende producten : speelkleden, buitenspeelkleden, shoppers, zitzakken, Kidz-zit, en Seat'n sleeps.

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print armygreenKIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print fuchsia

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print antracietKIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print aqua

 

Kleurkaart voor de katoen-kleuren(stoeltjes):

Stalenkaart Katoen

 

Staaltje aanvragen?

Is de juiste kleur belangrijk voor jou omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen zijn individueel verschillend en kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen.

Je kunt dit doen via de mail [email protected] (max 3/4 kleuren). Deze service is gratis.

Het is namelijk altijd jammer als de kleur net anders uitpakt en het artikel geruild moet worden, zeker omdat dit niet altijd mogelijk is (bijv bij op maat gemaakte artikelen - op onze algemene voorwaarden pagina vind je meer informatie over welke artikelen geruild mogen worden).

Het is mogelijk om staaltjes van de nylon én van de katoen (stoeltjes/bankjes) aan te vragen. Van de badstof kleuren (hoezen en banden) zijn géén staaltjes beschikbaar, maar retourneren mag altijd.