Informatie over kleuren, staaltjes en maten

Bekijk hier de kleurkaart met al onze kleuren nylon (en de namen):

Net nieuw binnen: 4 superstoere camouflage prints!

In deze prints maken wij de volgende producten : speelkleden, buitenspeelkleden, shoppers, zitzakken, Kidz-zit, en Seat'n sleeps.

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print armygreenKIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print fuchsia

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print antracietKIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print aqua

 

Kleurkaart nylon

NB dit betreft de stalenkaart voor de artikelen gemaakt van nylon (= speelkleden, aankleedkussens, zitzakken, seat n sleeps etc) maar dus niet voor de stoeltjes en bankjes (die worden gemaakt van een geheel andere stof nl katoen)

 

Staaltje aanvragen?

Is de juiste kleur belangrijk voor jou omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen zijn individueel verschillend en kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen.

Je kunt dit doen via de mail [email protected] (max 3/4 kleuren). Deze service is gratis.

Het is namelijk altijd jammer als de kleur net anders uitpakt en het artikel geruild moet worden, zeker omdat dit niet altijd mogelijk is (bijv bij op maat gemaakte artikelen - op onze algemene voorwaarden pagina vind je meer informatie over welke artikelen geruild mogen worden).

Het is mogelijk om staaltjes van de nylon én van de katoen (stoeltjes/bankjes) aan te vragen. Van de badstof kleuren (hoezen en banden) zijn géén staaltjes beschikbaar, maar retourneren mag altijd.

Welk formaat (buiten)speelkleed is goed voor mij?

Een goede tip om jouw ideale formaat voor het speelkleed te bepalen is om het formaat even uit te spreiden op de grond van jouw kamer of tuin met kranten. Zo krijg je direct een heel goed beeld wat er past in jouw huis of tuin!

 

Bekijk hier de kleurkaart met al onze kleuren katoen (stoeltjes):

Stalenkaart Katoen