Informatie over onze kleuren én staaltjes

Bekijk hier onze kleurkaarten met staaltjes van al onze beschikbare kleuren in alle materialen.

Kleurkaart voor de nylon producten:

Stalenkaart Nylon KidZ ImpulZ

Voetnoot : De kleur muisgrijs is sinds mei 2020 vervangen door een iets diepere kleur muisgrijs. Mocht je al een artikel in muisgrijs hebben (vóór mei 2020 besteld) dan zal die kleur muisgrijs afwijken van de kleur die je nu krijgt als je bestelt. De muisgrijs op bovenstaande kleurkaart is de huidige muisgrijs.

Kleurkaart voor goud, zilver, metallic, PIPI en camouflage:

Kleurkaar goud, zilver, pipi camouflage KidZ ImpulZ

Hier zie je de camouflageprints nog wat groter afgebeeld. In deze prints maken wij de volgende producten:  speelkleden, buitenspeelkleden, shoppers, zitzakken, Kidz-zit, en Seat'n sleeps.

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print armygreenKIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print fuchsia

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print antracietKIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print aqua

 

Kleurkaart voor de katoen (kinderfauteuils en kinderbankjes):

Kleurkaart katoen KidZ impulZ

 

Is de juiste kleur belangrijk voor jou? Vraag een staaltje aan!

Is de juiste kleur belangrijk voor jou omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen zijn individueel verschillend en kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen.

Je kunt dit doen via de mail [email protected] (max 3/4 kleuren). Deze service is gratis.

Het is namelijk altijd jammer als de kleur net anders uitpakt en het artikel geruild moet worden. Wij proberen op deze manier ook ons steentje bij te dragen aan het milieu door 2x vervoer (en dus uitstoot) te voorkomen. Daarnaast is ruilen niet altijd mogelijk (bijv omdat er tekst op staat of omdat het artikel op maat gemaakt is). In onze algemene voorwaarden pagina vind je meer informatie over welke artikelen niet geruild mogen worden.

Van de badstof kleuren van de hoezen en banden zijn géén staaltjes beschikbaar, maar retourneren mag altijd.