Retour- en klachtenprocedure

Retourprocedure

Indien de klant een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft de klant het recht het artikel binnen veertien (14) dagen na aflevering aan KidZ ImpulZ te retourneren (herroepingsrecht).

Retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar te worden gemaakt aan KidZ ImpulZ. Retourzendingen dienen per mail aan KidZ ImpulZ te worden gemeld (voorafgaand aan de retourzending), waarna eventuele additionele instructies zullen worden gegeven.

Retouren worden slechts geaccepteerd indien het artikel onbeschadigd is, in de originele verpakking door ons wordt ontvangen, en binnen 14 dagen na de retourmelding. Het onderstaande "formulier herroeping" dient te worden ingevuld en bij de zending te worden meegestuurd (of per email aan ons wordt verzonden), echter bij de retourzending van het product dient wel altijd een briefje met een ordernummer en afzender te worden toegevoegd zodat de retourzending voor ons herkenbaar is.

Let op: Recht van retour geldt NIET voor gepersonaliseerde artikelen (borduring met naam of tekst), artikelen met een eigen kleurcombinatie (zoals bijvoorbeeld een boxzak, of een 2 kleuren speelkleed/boxkleed), multi loungers (=seat 'n sleeps),  kinderbankjes, speelkleden van heel klein en heel groot formaat (=XS, XL en XXL), buitenspeelkleden van groot formaat (=XL), en/of op verzoek in een afwijkend formaat gemaakte artikelen (bijv alle aankleedkussens die niet in de XXL of standaard maat (70*50 cm) zijn gemaakt. Recht van retour geldt ook niet voor artikelen van de SALE pagina.

Indien de juiste kleur voor jou belangrijk is, adviseren wij jou om even op op de kleurkaart te kijken en/of vooraf staaltjes aan te vragen. De kleuren op de website kunnen namelijk afwijken, afhankelijk van de instellingen.

De kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant. KidZ ImpulZ accepteert geen ongefrankeerde retourzendingen. Bij een retourzending, volgens de retour voorwaarden, betaalt KidZ ImpulZ binnen 8 dagen het betaalde aankoopbedrag volledig terug.

Samenvattend maken wij je erop attent dat wij de melding van retournering graag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling ontvangen. Indien wij binnen 14 dagen geen retourzending hebben ontvangen , zullen wij jouw verzoek tot retournering afleggen (tenzij anders is besproken met één van onze medewerkers).

Het formulier herroeping met alle gegevens én het retouradres kun je hieronder zelf direct downloaden of bij ons aanvragen via de mail: [email protected]

Formulier herroeping


Klachtenprocedure

Wij streven naar volledig tevreden klanten echter kunnen wij niet altijd voorkomen dat er toch een probleem met ons product is (of ontstaat).

Mochten er opmerkingen of klachten zijn over de aangekochte artikelen, dan verzoeken wij je om KidZ ImpulZ hierover per omgaande en uitsluitend per e-mail ([email protected]) te informeren. Graag ontvangen wij in deze email ook het order(bestel)nummer en één of enkele foto's waarop het probleem goed zichtbaar is. Indien dit niet meer voorhanden is, ontvangen wij graag de naam en het adres waarop de bestelling is geplaatst alsmede de periode/datum waarop de bestelling is geplaatst.   Binnen maximaal 72 uur ontvang je van ons een reactie.