Bank- en betaalgegevens

Betalen

Wij werken met betaalprovider Mollie.

Deze betaalprovider geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit vele betaalmogelijkheden, zoals o.a. Ideal, de bankoverschrijving, Bancontact/Mister Cash, Paypal en Sofort. Ook zijn betalingen via credit card mogelijk en kun je achteraf betalen via Klarna.

Aan het einde van de bestelling krijg je een keuzemenu te zien met alle betalingsmogelijkheden en kun je jouw voorkeur aanvinken. Betaal je via de bankoverschrijving, dan staat de naam van onze betaalprovider Mollie bij de overschrijving vermeld. Dit is helemaal correct. Indien ier iets mis is gegaan kunnen wij altijd handmatig een betaallink voor je aanmaken zodat jje alsnog kunt kiezen voor de gewenste betaalmethode zoals bijv Paypal, Ideal etc.

Betalingsherinneringen worden geautomatiseerd verzonden en kunnen dus jouw betaling net gekruist hebben.

Bankgegevens KidZ ImpulZ

Wil je het bedrag rechtstreeks aan ons overmaken dan kan dat natuurlijk ook.
Ons IBAN/rekeningnummer is NL31INGB0104013435 en/of BIC INGBNL2A ten name van KidZ ImpulZ te Purmerend altijd onder vermelding van het ordernummer. Indien je een betalingsherinnering krijgt, staan deze rekening gegevens ook in de mail vermeld.

Achteraf betalen kan ook via Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we jou ook deze betaalmethode aan. Betaling wordt in dit geval aan Klarna gedaan.
Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vind je hier. Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Is op rekening kopen mogelijk? Voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven of bedrijven?

Het is zeker mogelijk om op rekening te kopen maar uitsluitend als dit vooraf is overlegd en goedgekeurd door KidZ ImpulZ per mail.

Bing