Bank- en betaalgegevens

Betalen

Wij werken met betaalprovider Mollie.

Deze betaalprovider geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse betaalmogelijkheden, zoals Ideal, de bankoverschrijving, Bancontact/Mister Cash, Paypal en Sofort. Ook zijn betalingen via credit card ook mogelijk.

Aan het einde van de bestelling krijg je een keuzemenu te zien met alle betalingsmogelijkheden en kun je jouw voorkeur aanvinken.  Betaal je via de bankoverschrijving, dan staat de naam van onze betaalprovider Mollie bij de overschrijving vermeld. Dit is helemaal correct.

Bankgegevens KidZ ImpulZ

Wil je het bedrag rechtstreeks aan ons overmaken dan kan dat natuurlijk ook. Ons IBAN/rekeningnummer is  NL25 INGB 0003079417 en/of BIC INGBNL2A ten name van KidZ ImpulZ te Hilversum altijd onder vermelding van het ordernummer. Indien je een betalingsherinnering krijgt, staan deze rekening gegevens ook in de mail vermeld.

Op rekening kopen?

Het is alleen mogelijk om op rekening te kopen als dit vooraf is overlegd en goedgekeurd door KidZ ImpulZ.

Betalen bij aflevering aan de pakketdienst bij het afleveren van het pakket is wel mogelijk, kies dan voor rembours. De extra kosten in Nederland zijn €13,= plus de verzendkosten.

Ideal is snel en veilig

Bij KidZ ImpulZ betaal je veilig via het betalingssysteem van IDeal. De banken waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd. Zodra deze betaling binnen is zal de bestelling direct door KidZ ImpulZ verwerkt worden.