Kleurkaarten én staaltjes service

Bekijk hier alle KidZ ImpulZ kleurkaarten en informatie over onze staaltjes service

Bekijk onderstaand al onze kleurkaarten voor onze producten.

Is de juiste kleur of materiaal belangrijk voor jou? Vraag een staaltje aan!

Is de juiste kleur belangrijk voor jou omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer of kinderdagverblijf? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen zijn individueel verschillend en kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen.

Je kunt dit doen via de mail [email protected] (max 3/4 kleuren). Deze service is gratis.

Wij vinden het namelijk jammer als de kleur net anders uitpakt en het artikel geruild moet worden. Zowel jammer voor de klant als voor het milieu dus wij proberen op deze manier ook ons steentje bij te dragen aan het milieu door 2x vervoer (en dus uitstoot) te voorkomen.
En ook omdat ruilen niet altijd mogelijk is bijvoorbeeld omdat er tekst op staat of omdat het artikel op maat gemaakt is. In onze algemene voorwaarden pagina vind je meer informatie over welke artikelen niet geruild mogen worden.

Van de badstof kleuren van de hoezen en banden zijn géén staaltjes beschikbaar, maar retourneren mag altijd.

Kleurkaart voor de nylon producten:

Stalenkaart Nylon KidZ ImpulZ

Voetnoot : De kleur muisgrijs is sinds mei 2020 vervangen door een iets diepere kleur muisgrijs. Mocht je al een artikel in muisgrijs hebben (vóór mei 2020 besteld) dan zal die kleur muisgrijs afwijken van de kleur die je nu krijgt als je bestelt. De muisgrijs op bovenstaande kleurkaart is de huidige muisgrijs.

Kleurkaart voor goud, zilver, metallic, PIPI en camouflage:

Kleurkaar goud, zilver, pipi camouflage KidZ ImpulZ

Hier zie je de camouflageprints nog wat groter afgebeeld.

KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print armygreen KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print fuchsia KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print antraciet KIdZ ImpulZ speelkleden, en aankleedkussensen zitzakken in camouflage print aqua

Kleurkaart voor de katoen (kinderfauteuils en kinderbankjes):

kleurkaart katoen 2023

Kleurkaart voor de kunstleer (Atlas) tbv aankleedkussens en speelkleden voor KDV's/professioneel gebruik

Let op: alleen de kleuren met een x erbij hebben wij standaard in de collectie (andere kleuren kunnen eventueel besteld worden per losse meter maar dit brengt extra levertijd en extra kosten met zich mee).

Atlas kleurkaart 2022.2023

 

 

Bing