Meer informatie over kinderbankje en kinderfauteuil met naam

Origineel: een kinderfauteuil met naam

Ben je op zoek naar een leuke kinderfauteuil met naam voor jouw kind? Bij KidZ ImpulZ vind je praktische, mooie en stijlvolle kinderfauteuils in alle maten! Je vindt de kinderfauteuils steeds vaker in huiskamers, speelkamers of slaapkamers. De stoeltjes zijn zo gemaakt dat de peuters de stoeltjes gemakkelijk zelf kunnen verplaatsen": lichtgewicht. Op een kinderfauteuil zitten ze goed en zijn ze relaxed.

Waarom een eigen kinderfauteuil of kinderbankje voor jouw kind belangrijk én veilig is...

Gun je kind een eigen stoeltje om op te zitten of te loungen. Vaak besteden we veel aandacht aan de kinderstoel voor aan tafel, maar kinderen vinden het ook leuk om in de "zithoek" hun eigen plekje te hebben om lekker mee te kunnen loungen met hun ouders. Hier kunnen ze ook lekker televisie kijken, een boekje lezen en hebben ze hun eigen stoel bij het "borrelen".
Daarnaast voorkomt een eigen stoeltje dat ze op jouw bank willen klimmen, met alle gevaren van dien.... Een eigen stoeltje zorgt dus voor een eigen, en veilig plekje voor jouw kind.

Assortiment

Bij KidZ ImpulZ vind je unieke kinderfauteuils en bankjes van goede kwaliteit. Onze producten kunnen tegen een stootje. En wat erg leuk is, is dat je er een naam of kreet op kunt laten borduren.

Wij verkopen:

Zoveel keuze want zoveel kleuren, mogelijkheden en dessins

Bij KidZ ImpulZ vind je een unieke kinderfauteuil met naam in verschillende kleuren, maten. Effen of met een leuk printje. De uiteindelijke keuze is natuurlijk persoonlijk: een kleur die past bij jouw interieur of juist de lievelingskleur van jouw kind? Jij kiest bij KidZ ImpulZ!

Bij KidZ ImpulZ heb je de keuze uit heel veel verschillende kleuren. De kinderfauteuils XXL worden ook uitgevoerd in hip skai. Klik hier om de kleurkaart te zien met daarop alle kleuren katoen naast elkaar. En is de juiste tint belangrijk voor jou? Vraag dan 1 of 2 staaltjes aan. De informatie over het aanvragen van de staaltjes vind je ook op dezelfde pagina.

Het allerleukst is natuurlijk om een eigen tekst of naam op de kinderfauteuil te laten borduren, waardoor het écht het stoeltje van jouw kind wordt! Wil je zien welke kleuren er zijn of hoe het eruit ziet? Kijk dan op deze pagina.

Kenmerken van ons kinderbankje, kinderfauteuil met naam

  • gemaakt van hoogwaardig en sterk schuim en dat zorgt ervoor dat kinderen zich niet kunnen bezeren en de fauteuil voelt zacht aan
  • licht van gewicht zodat kinderen hun stoeltje of bankje zelf op kunnen tillen of schuiven naar de plek in huis waar zij het stoeltje graag willen hebben
  • onze stoeltjes en bankjes hebben een afneembare, wasbare hoes van 100% katoen
  • en een apart zitkussentje wat in een andere kleur gemaakt kan worden

Kinderfauteuil met naam: origineel (kraam)cadeau!

Een kinderfauteuil met naam is een ontzettend leuk product om cadeau te geven: persoonlijk en daarom zeer geschikt als verjaardagscadeau of kraamcadeau.
Een kinderfauteuil met naam wordt door ouders van een pasgeborene altijd zeer hoog gewaardeerd!

Ook leuk: dit stoeltje of bankje wordt helemaal voor jou op maat  gemaakt

Ieder stoeltje wordt speciaal voor jou gemaakt. Je kunt hem dus helemaal krijgen zoals jij het wilt: in jouw kleur en met jouw eigen tekst! Als je wilt kun je het kussentje zelfs in een andere kleur bestellen.

Daarnaast is het altijd mogelijk om een nieuwe losse hoes te bestellen voor de peuterstoeltjes en -bankjes. Zo gaat jouw kinderfauteuil of bankje ook nog eens superlang mee! Ook op de hoes kan altijd weer ee ntekst worden geborduurd.

Wil je meer informatie over onze kinderfauteuils of kinderbankjes? Neem dan contact met ons op

Bing