Kinderfauteuil met naam

Originele kinderfauteuil met naam

Ben je op zoek naar een leuke kinderfauteuil met naam voor jouw kind? Bij KidZ ImpulZ vind je praktische, mooie en stijlvolle kinderfauteuils in alle maten! Je vindt de kinderfauteuils steeds vaker in huiskamers, speelkamers of slaapkamers. En met een kinderfauteuil met de naam van je kind erop kun je echt een eigen plekje creëren voor jouw kind(eren) in de zithoek

Laat jouw kindje lekker mee loungen op een kinderfauteuil met zijn of haar eigen naam

Gun je kind een eigen stoeltje om op te zitten of te loungen. Vaak besteden we veel aandacht aan de kinderstoel voor aan tafel, maar kinderen vinden het ook leuk om in de "zithoek" hun eigen plekje te hebben om lekker mee te kunnen loungen met hun ouders. Hier kunnen ze ook lekker televisie kijken, een boekje lezen en hebben ze hun eigen stoel bij het "borrelen". De stoeltjes zijn zo gemaakt dat de peuters de stoeltjes gemakkelijk zelf kunnen verplaatsen": lichtgewicht. Op een kinderfauteuil  zitten ze goed en zijn ze relaxed.

Net nieuw binnen zijn de stoeltjes in smaragdgroen/petrol en oker en in ruitjesmotief

KidZ ImpulZ peuterstoeltjes in nieuwe kleuren smaragd en oker

Veel meer dan alleen peuterstoeltjes met naam: ook bankjes en kleuterstoeltjes

Bij Kidz Impulz vind je unieke kinderfauteuils en bankjes van goede kwaliteit. Onze producten kunnen tegen een stootje. En wat erg leuk is, is dat je er een naam of kreet op kunt laten borduren.

Wij verkopen:

Bij KidZ ImpulZ heb je de keuze tussen meer dan 15 verschillende kleuren katoen, én de kinderfauteuils XXL worden ook uitgevoerd in hip skai.

Het allerleuks is natuurlijk om een eigen tekst of naam op de kinderfauteuil te laten borduren, waardoor het écht het stoeltje van jouw kind wordt!

Kinderfauteuil met naam in alle kleuren en maten

Bij KidZ ImpulZ vind je een unieke kinderfauteuil met naam in verschillende kleuren, maten en designs. De uiteindelijke keuze van de fauteuil is natuurlijk persoonlijk. Je kunt natuurlijk wel van te voren bedenken of je op zoek bent naar een grote of een kleine kinderfauteuil of naar een bankje, naar een kinderfauteuil met naam, of naar een kinderfauteuil met print, in een effen stof of juist van skai. Een kleur die past bij jouw interieur of de lievelingskleur van jouw kind? Het kan allemaal bij KidZ ImpulZ!

Kenmerken van onze kinderfauteuil met naam

Onze kinderfauteuil met naam is gemaakt van sterk schuim. Dat zorgt ervoor dat kinderen zich niet kunnen bezeren. Door het gebruik van hoogwaardige materialen voelt de fauteuil zacht aan. De kinderfauteuils en bankjes zijn hierdoor licht van gewicht zodat kinderen hun stoeltje of bankje zelf op kunnen tillen of schuiven naar de plek in huis waar zij het stoeltje willen hebben. Onze stoeltjes en bankjes hebben een afneembare, wasbare hoes van 100% katoen en een apart kussentje.

Kinderfauteuil met naam: origineel (kraam)cadeau!

Een kinderfauteuil met naam is een ontzettend leuk product om cadeau te geven. Het is een persoonlijk cadeau, zeer geschikt als verjaardagscadeau of kraamcadeau. Een kinderfauteuil met naam wordt door ouders van een pasgeborene altijd zeer hoog gewaardeerd!

Leuk om te weten

Ieder stoeltje wordt speciaal voor jou gemaakt. Je kunt hem dus helemaal krijgen zoals jij het wilt: in jouw kleur en met jouw eigen tekst! Als je wilt kun je het kussentje zelfs in een andere kleur bestellen.

Daarnaast is het altijd mogelijk om een nieuwe losse hoes te bestellen voor de stoeltjes, zo gaat jouw kinderfauteuil of bankje ook nog eens superlang mee! Ook op de hoes kan altijd weer een naam worden geborduurd.

Wil je meer informatie over onze kinderfauteuils of kinderbankjes? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.