Actuele kortingsacties vind je hier!

Elke maand sturen wij onze acties via onze nieuwsbrief uit! De acties duren meestal 7 - 15 dagen, dus wel handig om meteen op de hoogte te zijn. Wil jij ook meteen op de hoogte zijn van alle acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

NB Wij sturen onze nieuwsbrief slechts 1-2x per maand uit, dus geen wekelijkse spam in jouw box van KidZ ImpulZ. Wil je altijd meteen op de hoogte zijn van alle leuke acties?

Klik hier voor de DECEMBER nieuwsbrief met leuke acties en nieuwe kleuren:

  • GRATIS VERZENDING GEDURENDE 10 DAGEN
  • 2 supergave nieuwe kleuren voor de Peuterstoeltjes
  • €15 korting op de tipi tentjes
  • Alle acties geldig tot en met 2e kerstdag 2019

gratis verzending bij KidZ ImpulZKidZ ImpulZ Tipi tent met korting

opvouwbare kinderstoel net als mini monkeysmaraged en okergeel de nieuwe kleuren peuterstoeltjes KidZ ImpulZ

En hieronder vind je onze speciale Sinterklaastips: elke dag een nieuwe tip met grote en kleine prijsjes, voor grote en kleine mensjes vanaf 25 november: 

Peuterstoeltjes met korting van KidZ ImpulZKidZ ImpulZ actie dag 2KidZ ImpulZ actie KidZ ImpulZ actie dag 4balck friday bij kidz impulz

 

Zit er niets voor je bij? Kijk dan eens op onze SALE pagina!

Klik hier om naar de SALE-pagina te gaan. Hier vind je allerlei producten, soms helemaal nieuw en soms DEMO modellen met een klein foutje of vlekje, artikelen die voor fotografie zijn gebruikt of artikelen met een foute borduurtekst. Meestal zijn ze helemaal nieuw en altijd wat anders want het zijn enkele stuks dus het aanbod wijzigt voortdurend.

Wil je altijd meteen op de hoogte zijn van alle leuke acties? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.