Actuele kortingen en acties vind je hier!

KidZ ImpulZ heeft diverse kortingen en leuke acties. Op deze pagina vertellen we je er alles over zodat je niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk toch?

1. KidZ ImpulZ nieuwsbrief

Elke maand versturen wij onze actie(s) via onze nieuwsbrief. De acties duren vaak maar 24-72 uur, dus het is handig om meteen op de hoogte te zijn. Wil jij ook meteen op de hoogte zijn van alle acties? Schrijf je dan onderaan onze homepage in voor onze nieuwsbrief!

Goed om te weten: Wij sturen onze nieuwsbrief slechts 1-2x per maand uit, dus je hoeft niet bang te zijn voor dagelijkse spam in jouw inbox van ons

Klik hier voor onze meest recente nieuwsbrief

2.  De SALE pagina

Zoek je artikelen met korting of demo producten? Kijk dan eens op onze SALE pagina.

Klik hier om direct naar de SALE-pagina te gaan.
Hier vind je allerlei producten, soms helemaal nieuw, soms DEMO modellen met een klein foutje of vlekje, soms artikelen die voor fotografie zijn gebruikt. Meestal zijn ze helemaal nieuw en het aanbod wijzigt voortdurend want het zijn altijd maar enkele stuks.

3. Onze social kanalen

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op Facebook en op Instagram en ook hier communiceren wij altijd onze acties.

KidZ op InstagramKidZ ImpulZ op Facebook

4.  De Ouders van Nu Voordeelpas

Ouders van NU Voordeelpas en KIdZ ImpulZ

KidZ ImpulZ is partner van Ouders van Nu en als je deze Voordeelpas hebt dan ontvang je een speciale korting van 10%. Klik hier als je naar de betreffende pagina wilt.

5.  Minime.nl

KidZ ImpulZ is ook partner van minime.nl en heeft ook hier een speciale actie voor zwangeren en jonge ouders. Klik hier als je deze (tijdelijke) aanbieding wilt bekijken.

Dus twijfel niet langer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.Bing