Lettertypes en borduurkleuren

Een leuke tekst op jouw kinderfauteuil, speelkleed of aankleedkussen maakt het extra persoonlijk!

Je kunt ervoor kiezen onze producten van een naam of kreet te voorzien. Dan is het ook meteen een super persoonlijk (kraam)cadeau! 

Borduren is duurzaam

De tekst wordt erop geborduurd (zeer duurzaam). Er zijn veel verschillende lettertypes en kleuren waar je uit kunt kiezen. Hieronder zie je de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Wat kost een naam of leuke tekst?

De kosten zijn €8,95 per regel en een regel is maximaal 20 tekens (incl spaties).

Hoe groot wordt de borduurtekst?

De afmeting van de borduring is maximaal 28 cm lang en maximaal 4 cm hoog. Echter dit is afhankelijk van het gekozen lettertype én de hoeveelheid tekst. Hoe meer tekst hoe kleiner. Academy geeft meestal de grootste letters.

Welke borduurkleuren en lettertypes zijn er?

Van boven naar beneden zie je hier de voorbeelden van borduurteksten: Helvetica, Times new Roman, Lucida Calligraphy, Tempus Sans ICT, Academy

Let op: lettertypes kunnen altijd licht afwijken van de officiële lettertypes zoals genoemd omdat het lettertype in de borduurmachine net iets anders is dan de lettertypes in de tekstprogramma's.

Wel kunnen wij een los hartje, kroontje of sterretje borduren. Dit geldt als een aparte regel borduur (à €8.95)
Hier zie je de voorbeelden: 

Is een langere tekst of tekst onder elkaar wel mogelijk?

Een langere tekst or een borduurtekst over 2 regels is ook mogelijk (in overleg). De kosten zijn dan 2x de borduurkosten (per 20 tekens of meer bij nog langere teksten).
NB De website is gericht op 1 regel borduur en accepteert maximaal 20 tekens dus mocht je dit willen mail ons dan even hierover dan gaan wij dit in gang zetten voor jou.

Tekst onder elkaar is ook mogelijk maar omdat de borduurmachine 2x en heel precies moet worden ingesteld (per regel) kost dit dan ook 2x borduurkosten.

 

Hier vind je wat voorbeelden van de borduring op de verschillende producten:

Bijgaand wat voorbeelden van teksten zodat je kunt zien hoe de borduur staat op de verschillende producten, én wat het formaat zoal is:


speelkleed met tekst 

 

En zo ziet het eruit in verhouding tot het totale product:


speelkleed met naam

 

Hoe gaat het borduren in zijn werk?

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan hier een kijkje in onze borduurstudio:

         

 

Bing