Lettertypes en borduurkleuren

Borduurteksten:

Je kunt ervoor kiezen onze producten van een naam of kreet te voorzien. Een super cadeau! 

De tekst wordt erop geborduurd (zeer duurzaam) en de kosten zijn €6,95 per regel; 1 regel tekst is maximaal 20 tekens (incl spaties).

Een langere tekst or een borduurtekst over 2 regels is ook mogelijk (in overleg). De kosten zijn dan 2x de borduurkosten (per 20 tekens of meer bij nog langere teksten).
De website is gericht op 1 regel borduur en accepteert maximaal 20 tekens dus mocht je dit willen mail ons dan even hierover dan gaan wij dit in gang zetten voor jou.

De afmeting van de borduring is maximaal 28 cm lang en maximaal 4 cm hoog (mede afhankelijk van het lettertype). De grootte van de letters is dus afhankelijk van de hoeveelheid letters c.q. woorden.

Borduurkleuren en lettertypes

Let op: lettertypes kunnen altijd licht afwijken omdat het lettertype in de borduurmachine net iets anders is dan de lettertypes in de tekstprogramma's. Tekens zoals hartjes etc zijn niet beschikbaar in de borduurmachine, wel kunnen wij een los hartje, kroontje of sterretje borduren.


Voorbeelden van teksten op het product:

Bijgaand wat voorbeelden van borduringen zodat je kunt zien hoe de borduur staat op de verschillende producten, én wat het formaat is:


speelkleed met tekst 

 

En zo ziet het eruit in verhouding tot het product:
speelkleed met naam

 

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan hier een kijkje in onze borduurstudio: