Over ons

Tijdens de zwangerschapsgymnastiek maakte ik kennis met allemaal "nieuwe" moeders en we hadden altijd veel aan elkaars babytips. Er is zo veel in babyland maar toch ook weer niet alles en grappig genoeg misten we vaak dezelfde producten, zoals bijvoorbeeld een goed speelkleed, zacht en lekker dik. Ik was al ondernemer dus besloot de artikelen dan maar zelf te ontwikkelen....

In juni 2007 was de webshop een feit, met alle woon- en leef-accessoires die het dagelijkse leven met kids extra handig maken. Producten die meestal ontwikkeld zijn op basis van eigen ervaringen.

KidZ ImpulZ producten zijn uitgebreid thuis gebruikt, getest en steeds weer verbeterd. De eerste draaipogingen van mijn dochter waren veilig, dankzij het speelkleed. Toen ze groter werd, lag het kleed onder de glijbaan, en nu gaat het nog steeds mee naar het strand.
Het aankleedkussen XXL is ontwikkeld omdat er gewoon geen groot formaat aankleedkussen was, en ik alle aankleedkussens die er waren "suf en saai" vond. Mijn aankleedkussen heeft bijna 4 jaar dienst gedaan omdat mijn dochter maar niet zindelijk werd.
Op haar kamer ligt nu een zitzak met haar eigen naam. Ze speelt vaak in haar Tipi tent, en onze logeetjes slapen natuurlijk op de Seat n Sleep, en er wordt in huis flink gelounged op de kinderfauteuil XXL.

 

KidZ ImpulZ staat vrijwel jaarlijks op de 9 maanden beurs en onze inmiddels bekende Aankleedkussens XXL liggen op de Pampers verschoningsstand, tot genoegen van klanten, dreumessen en Pampers zelf natuurlijk. Onze producten zitten in het Nutricia spaarprogramma en onze speelkleden worden gebruikt bij de feestjes van My Greatest Party.

Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en we vragen elke klant hoe hij zijn artikelen, en het bestelproces heeft ervaren zodat we onze klantenservice elke dag verder kunnen verbeteren!

Heb jij nog suggesties of wil je iets kwijt? Mail ons gerust op [email protected].

Ik wens je veel winkelplezier op de website!

Berrique Willmott