Contact

Wil je contact met KidZ ImpulZ? Dat kan!

Heb je een vraag of opmerking stuur ons dan bij voorkeur een mail op: [email protected]
Gaat het om een bestelling? Vermeld dan altijd het ordernummer in de correspondentie.
Wij beantwoorden mails vrijwel altijd binnen 12-24 uur (in het weekeinde of op feestdagen binnen 48 uur). In de vakantieperiodes kan beantwoording wat langer in beslag nemen. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

Contact is mogelijk per mail via [email protected] of per telefoon en via SMS of Whatsapp via: 035 - 205 50 24.
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 17.30 uur en op woensdag van 14.00 tot 17.30 uur Ook kun je altijd een berichtje achterlaten op onze voicemail waarna wij jou binnen 24-48 uur terug zullen berichten.

 

Ook kun je ons contacten via Facebook messenger (zie chatvenster rechts onderaan de site).

Ons post- en retouradres is:
KidZ ImpulZ
Gijsbrecht van Amstelstraat 432
1216 CD Hilversum

Let op: wij verzoeken dringend om eventuele retouren vooraf aan de retourzending per mail en met vermelding van het betreffende ordernummer aan ons kenbaar te maken per mail. Hierna ontvang je van ons alle details mbt de retourzending. Je kunt ook op de website kijken voor mee informatie over het retourneren van je bestelling.

Wij zijn een webwinkel en hebben derhalve geen showroom of winkel waar je onze artikelen kunt bekijken. Onze ateliers zijn gevestigd in het oosten van het land, ons kantoor is gevestigd in Hilversum. NB Bezoeken, ruilen of afhalen kan uitsluitend op afspraak.

KvK
KidZ ImpulZ is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland te Hilversum onder nummer 57216738.

Staaltjes aanvragen?
Is de juiste kleur belangrijk voor je omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Op deze pagina zie je een overzicht van alle beschikbare kleuren en kun je ook makkelijk vergelijken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen. Je kunt dit doen via de mail [email protected] (max 3/4 kleuren). Deze service is gratis.

Bing