Contact

Contact per mail
Heb je een vraag of opmerking, stuur dan een mail naar: info@kidzimpulz.nl

Wij beantwoorden mails vrijwel altijd binnen 12-24 uur (in het weekeinde of op feestdagen binnen 24-48 uur). In de vakantieperiodes kan beantwoording wat langer in beslag nemen.

Contact is ook mogelijk per telefoon/SMS/Whatsapp

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 11 tot 17.00 uur op nummer: 06 27836393. Een SMS sturen of WhatsAppen kan ook (ook in het weekeinde, uiteraard kan de reactietijd dan wat langer zijn dan normaal).

Je kunt altijd een berichtje achterlaten op onze voicemail waarna wij jou binnen 24 uur terug zullen bellen (op werkdagen). 

NB op feestdagen en in het weekeinde zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons wel altijd per e-mail bereiken.

Ons postadres is:
KidZ ImpulZ
Gijsbrecht van Amstelstraat 432
1216 CD  Hilversum

Let op: wij verzoeken dringend om eventuele retouren vooraf aan de retourzending per mail en met vermelding van het betreffende ordernummer aan ons kenbaar te maken per mail. Hierna ontvang je van ons alle details mbt de retourzending. Je kunt ook op de website kijken voor mee informatie over het retourneren van je bestelling.
      
Wij zijn een webwinkel en hebben derhalve geen showroom of winkel waar je onze artikelen kunt bekijken. Onze ateliers zijn gevestigd in het oosten van het land, ons kantoor is gevestigd in Hilversum. NB Bezoeken, ruilen of afhalen kan uitsluitend op afspraak 


KvK
KidZ ImpulZ is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland te Hilversum onder nummer 57216738.

Staaltjes aanvragen? 
Is de juiste kleur belangrijk voor je omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen. Je kunt dit doen via de mail info@kidzimpulz.nl (max 4/5 kleuren). Deze service is gratis.