Contact

Contact met KidZ ImpulZ? 

Contact per mail:

Heb je een vraag of opmerking stuur ons dan bij voorkeur een mail op :

info@kidzimpulz.nl

Gaat het om een bestelling, vermeldt dan altijd het ordernummer. Wij beantwoorden mails vrijwel altijd binnen 12-24 uur (in het weekeinde of op feestdagen binnen 24-48 uur). In de vakantieperiodes kan beantwoording wat langer in beslag nemen.

Contact is ook mogelijk per telefoon/SMS/Whatsapp : 0627836393

Wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar in verband met de Krokusvakantie van onze kinderen. Wij verblijven nl enkele dagen in het buitenland voor een leuke stedentrip. Een SMS sturen of WhatsAppen kan echter altijd. Uiteraard kan de reactietijd dan wat langer zijn dan normaal.

Je kunt ook altijd een berichtje achterlaten op onze voicemail waarna wij jou binnen 48 uur terug zullen bellen (op werkdagen). NB in dit geval bellen wij pas na 5 maart terug

NB op feestdagen en in het weekeinde zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons wel altijd per e-mail bereiken.

Ons postadres is:
KidZ ImpulZ
Postbus 66
1200AB  Hilversum

Let op: wij verzoeken dringend om eventuele retouren vooraf aan de retourzending per mail en met vermelding van het betreffende ordernummer aan ons kenbaar te maken per mail. Hierna ontvang je van ons alle details mbt de retourzending. Je kunt ook op de website kijken voor mee informatie over het retourneren van je bestelling.
      
Wij zijn een webwinkel en hebben derhalve geen showroom of winkel waar je onze artikelen kunt bekijken. Onze ateliers zijn gevestigd in het oosten van het land, ons kantoor is gevestigd in Hilversum. NB Bezoeken, ruilen of afhalen kan uitsluitend op afspraak 


KvK
KidZ ImpulZ is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland te Hilversum onder nummer 57216738.

Staaltjes aanvragen? 
Is de juiste kleur belangrijk voor je omdat het moet passen bij de kleuren van huis-, kinder- of babykamer? Wij begrijpen dat heel goed. Beeldscherminstellingen kunnen de getoonde kleuren beïnvloeden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om staaltjes aan te vragen. Je kunt dit doen via de mail info@kidzimpulz.nl (max 4/5 kleuren). Deze service is gratis.