• Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder
 • Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder
 • Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder
 • Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder
 • Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder
 • Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder

Aankleedkussen XXL "La Place-PIPI" gemaakt van "heavy duty"kunstleder

Dit PIPI aankleedkussen XXL is speciaal gemaakt voor La Place en vind je de verschoningsruimtes van de La Place restaurants in Nederland. Gemaakt van een speciale "heavy duty" stof en gevuld met polystyreen korrels. Navulbaar dus duurzaam!
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€79,00
Incl. btw

PIPI Aankleedkussen XXL bij de La Place restaurants

Dit hele speciale PIPI aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ vind je bij de PIPI verschoningsruimtes van de La Place restaurants. Waarom dit aankleedkussen zul je misschien denken? Eigenlijk heel simpel, degene die bij La Place de inrichting van de PIPI ruimtes doet, had zelf een aankleedkussen XXL voor haar eigen kinderen en was daar zeer enthousiast over. 
Wij hebben dit speciale aankleedkussen XXL voor La Place gemaakt van een speciale stof (de Amalfi stof) die extreem goed bestand is tegen heel veel verschonen én gemakkelijk schoon te maken is.

PIPI aankleedkussen

Fijn: La Place legt ook een PIPI aankleedkussen XXL in de herentoiletten!

En zo werd KidZ ImpulZ één van de officiële partners van La Place zijn en alle aankleedkussens voor het PIPI toilet door ons geleverd. Wat wij echt super vinden van La Place is dat zij ook de heren toiletten hebben voorzien van een verschoningsplek (en dus van zo'n prachtig aankleedkussen) voor baby's. Dat zie je niet vaak en kunnen wij zeer waarderen! Een 10 voor La Place!

partners PIPI La Place

Heb je dit speciale PIPI aankleedkussen XXL geprobeerd en beviel het goed? Deze aankleedkussens zijn ook gewoon te bestellen voor thuis gebruik! Natuurlijk zonder het PIPI logo ;-).

Alle kenmerken van het PIPI aankleedkussen XXL lees je hier:

 • De maten van deze kussens zijn gelijk aan de XXL namelijk 90*50/55 cm
 • Het kussen is gemaakt van een type "heavy duty kunstleder" Amalfi.
 • De Amalfi is een een dikke, supersterke en hoogwaardige stof die ook gebruikt wordt op de professionele markt. Doordat de stof een stuk hoger geprijsd is, is het aankleedkussen wat duurder dan de normale XXL
 • Deze stof is extreem goed bestand tegen vlekken en daardoor gemakkelijk afneembaar. De stof is bestand tegen bijvoorbeeld tegen zout water, en chloor water (zwembad), desinfecterende producten, alcohol, urine en bloed
 • Deze stof is daardoor heel geschikt voor professioneel gebruikt zoals bij La Place, maar is ook voor thuis ideaal
 • Het kussen is uiteraard ook tweezijdig bruikbaar en wordt uiteraard geleverd zonder het PIPI logo
 • Dit aankleedkussen is net als al onze andere aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels waardoor het kindje zeer comfortabel ligt en veel rustiger zal zijn en minder zal draaien bij het verschonen (hèt kenmerk van onze aankleedkussens XXL)
 • Uiteraard is het ook mogelijk om dit kussen in een ander formaat te maken, neem daarvoor gerust contact met ons op via [email protected]

Speciale hoezen en banden ook voor het PIPI aankleedkussen XXL

Er zijn ook speciale hoezen en banden van badstof die passen om dit formaat aankleedkussen.
Een badstof hoes (zoals bij een normaal aankleedkussen) of band is zeker niet nodig maar is wel bij te bestellen. Je vindt ze hier.

TIP: door een band bescherm je wel het aankleedkussen in het risico gebied maar blijft het stoere karakter van jouw mooie aankleedkussen intact en de eventuele borduring zichtbaar.

 

 

Fantastisch!
Wij hebben ondertussen 3 aankleedkussens versleten omdat onze lieve jongman zo hard schopt tijdens het verschonen. Deze kussen geeft geen krimp. Ook ligt het geborgen want het aankleden verloopt veel rustiger dan voorheen.
Top keus, wij zijn erg tevreden.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Bing