• Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"

Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"

Dit PIPI aankleedkussen XXL is speciaal gemaakt voor La Place en vind je de verschoningsruimtes van de La Place restaurants in Nederland. Extra groot, sterk en gevuld met polystyreen korrels. Navulbaar dus duurzaam!
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€54,95
Incl. btw

PIPI Aankleedkussen XXL bij de La Place restaurants

Dit hele speciale aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ vind je bij de PIPI verschoningsruimtes van de La Place restuarants. Waarom dit aankleedkussen zul je misschien denken? Eigenlijk heel simpel, degene die bij La Place de inrichting van de PIPI ruimtes doet, had zelf een aankleedkussen XXL voor haar eigen kinderen en was daar zeer enthousiast over. 
Wij hebben het PIPI aankleedkussen XXL gemaakt van een speciale stof (de Amalfi stof) die goed bestand is tegen héél veel verschonen en gemakkelijk schoon te maken is.

PIPI aankleedkussen

Top: La Place legt ook een PIPI aankleedkussen in de herentoiletten!

En zo werd KidZ ImpulZ één van de officiële partners van La Place zijn en alle aankleedkussens voor het PIPI toilet door ons geleverd.En wat wij echt super vinden van La Place is dat zij ook de heren toiletten hebben voorzien van een verschoningsplek (en dus een aankleedkussen XXL) voor baby's. Dat zie je niet vaak en kunnen wij zeer waarderen! Een 10 voor la Place!

Heb je dit speciale PIPI aankleedkussen XXL geprobeerd en beviel het goed? Deze aankleedkussens zijn ook gewoon te bestellen voor thuis gebruik! Natuurlijk zonder het PIPI logo ;-).

partners PIPI La Place

Alle details van het PIPI aankleedkussen XXL lees je hier

  • De maten van deze kussens zijn gelijk aan de XXL namelijk 90*50/55 cm
  • Het kussen is gemaakt van een type "heavy duty kunstleder" Amalfi.
  • Deze stof is zeer sterk en gemakkelijk afneembaar en daardoor heel geschikt voor professioneel gebruikt zoals bij La Place, maar is ook voor thuis ideaal.
  • Dit aankleedkussen is net als al onze aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels waardoor het kindje zeer comfortabel ligt en veel rustiger zal zijn en minder zal draaien bij het verschonen (hét kenmerk van onze aankleedkussens XXL).

Er zijn ook speciale hoezen en banden voor onze aankleedkussens XXL

Een badstof hoes (zoals bij een normaal aankleedkussen) is zeker niet nodig maar is wel apart bij te bestellen indien gewenst: https://www.kidzimpulz.nl/aankleedkussens/hoes-en-band-voor-aankleedkussen/

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.