• Navulling polystyreen korrels 100 liter
  • Navulling polystyreen korrels 100 liter

Navulling polystyreen korrels 100 liter

Polystyreen korrels voor het navullen van een aankleedkussen XXL, een zitzak, of een seat n sleep/multilounger.
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€35,00
Incl. btw

In de loop van de tijd neemt de stevigheid van jouw aankleedkussen, zitzak of seat n sleep af, dit is normaal. Bij veelvuldig gebruik kunnen de korrels iets van hun volume verliezen waardoor het product minder 'vol' lijkt en is. De polystyreen bolletjes zijn namelijk gevuld met lucht en "pletten" na regelmatig gebruik, afhankelijk van intensiteit en gewicht van het kindje. Je kunt bij ons daarom ook (goedkoop) navullingen van polystyreen korrels bestellen.

Het voordeel van de polystyreen korrels is dat ze licht zijn, geen water opnemen en zich naar het lichaam vormen. De korrels zijn milieu neutraal, geven niets af en nemen niets op. Het bestaat voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof. Is bij inname volledig neutraal voor mensen.

Deze vulling kunt u uiteraard ook voor andere merken zitzakken gebruiken, maar controleert u wel eerst of u de zitzak kunt bijvullen.

 
Tips voor het navullen:

Let op: de rits van onze artikelen aankleedkussen XXL/zitzak zit er omgekeerd in. Dit is correct en dient om te voorkomen dat grijpgrage kinderhandjes proberen de rits open te krijgen. Het beste kun je met je nagel proberen achter de rits te komen en deze zo voorzichtig openen. Een andere methode is om, door de stof heen, het lipje van de rits te pakken en op deze manier de rits een stukje te openen, waarna je er van binnenuit bij kunt. Op die wijze kun je het aankleedkussen of de zitzak  dan gemakkelijk bijvullen.

Wij adviseren om dan de opening van de zak in de opening van het aankleedkussen te doen en de korrels er zo in te schudden. Doe dit bij voorkeur wel buiten of in een schuur en bij windstil weer, want de korrels dwarrelen gemakkelijk in het rond.

De inhoud van de diverse producten is als volgt:
Aankleedkussen XXL - 50 liter
Zitzak S - 280 liter Zitzak M - 330 liter Zitzak L - 380 liter

Specificaties:
Materiaal: polystyreen korrels
Maten: 50 liter, 100 liter en 200 liter (meer liters ook mogelijk op aanvraag) 

Het is top!

Fijne vulling . Ondanks al het gedoe met de virus. Was alles nog redelijk snel binnen en goede contact qua levering. Als ik weer nodig heb, best ik weer bij jullie.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Bing