• Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat
 • Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat
 • Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat
 • Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat
 • Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat
 • Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat

Aankleedkussen XXL "La Place/PIPI" - 70*50 cm - standaard formaat

Dit La Place aankleedkussen is speciaal gemaakt voor La Place en vind je (in de XXL maat) de verschoningsruimtes van de La Place restaurants in Nederland. Ook in 70*50 cm. Gemaakt van een speciale "heavy duty" stof en gevuld met polystyreen korrels. Nav
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€79,00
Incl. btw

La Place Aankleedkussen in de PIPI toiletten- natuurlijk ook in standaard maat 70*50 cm verkrijgbaar!

Dit hele speciale La Place aankleedkussen van KidZ ImpulZ vind je bij de PIPI verschoningsruimtes van de La Place restaurants. Waarom dit aankleedkussen zul je misschien denken? Eigenlijk heel simpel, degene die bij La Place de inrichting van de PIPI ruimtes doet, had zelf een aankleedkussen XXL voor haar eigen kinderen en was daar zeer enthousiast over. 
Wij hebben het La Place aankleedkussen gemaakt van een speciale stof (de Amalfi stof) die goed bestand is tegen héél veel verschonen en gemakkelijk schoon te maken is.

PIPI aankleedkussen

Top: La Place legt ook een aankleedkussen in de PIPI herentoiletten!

En zo werd KidZ ImpulZ éen van de officiële partners van La Place zijn en alle aankleedkussens voor het PIPI toilet door ons geleverd.En wat wij echt super vinden van La Place is dat zij ook de heren toiletten hebben voorzien van een verschoningsplek (en dus een La Place aankleedkussen) voor baby's. Dat zie je niet vaak en kunnen wij zeer waarderen! Een 10 voor la Place!

partners PIPI La Place

Heb je dit speciale La Place aankleedkussen XXL geprobeerd en beviel het goed? Deze aankleedkussens zijn ook gewoon te bestellen voor thuis gebruik! Ook in deze kleinere maat van 70*50 cm. Natuurlijk zonder het PIPI logo ;-).

Alle kenmerken van het La Place aankleedkussen op standaard formaat 70*50 cm lees je hier:

 • De maten van deze kussens zijn gelijk aan de standaard aankleedkussens namelijk 70*50 cm
 • Het kussen is gemaakt van een type "heavy duty kunstleder" Amalfi.
 • De Amalfi is een een dikke, supersterke en hoogwaardige stof die ook gebruikt wordt op de professionele markt. Doordat de stof een stuk hoger geprijsd is, is het aankleedkussen dus ook wat duurder.
 • Deze stof is een "heavy duty" stof en dus extreem goed bestand tegen vlekken en gemakkelijk afneembaar. Deze Amalfi stof is bestand tegen bijvoorbeeld tegen zout water, en chloor water (zwembad), desinfecterende producten, alcohol, urine en bloed
 • Deze stof is daardoor heel geschikt voor professioneel gebruikt zoals bij La Place, maar is ook voor thuis of op een KDV ideaal
 • Het kussen is uiteraard ook tweezijdig bruikbaar en wordt uiteraard geleverd zonder het PIPI logo
 • Dit aankleedkussen is net als al onze andere aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels waardoor het kindje zeer comfortabel ligt en veel rustiger zal zijn en minder zal draaien bij het verschonen (hét kenmerk van onze aankleedkussens)
 • Uiteraard is het ook mogelijk om dit kussen in een ander formaat te maken, neem daarvoor gerust contact met ons op via [email protected]

Speciale hoezen en banden voor onze aankleedkussens voor het La Place aankleedkussen

Er zijn speciale banden van badstof die passen om dit formaat aankleedkussen. Een badstof band is zeker niet nodig maar is wel apart bij te bestellen indien gewenst. Klik hier en zie alle kleuren.

TIP: door een band bescherm je wel het aankleedkussen in het risico gebied maar blijft het stoere karakter van jouw mooie aankleedkussen intact en de eventuele borduring zichtbaar.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Bing