Producten voor kinderdagverblijven, kinderopvang, peuterspeelzaal

De LENTE komt eraan! Heb jij al zo'n heerlijk SPEELKLEED of BUITENSPEELKLEED voor jouw kleintje?

Leuk met naam of tekst. Snelle levering.

KidZ ImpulZ is ook de ideale partner voor de kinderopvang

Ook voor de professionele markt, zoals voor kinderdagverblijven, kinderopvang, gastouders, scholen, zwembaden en peuterspeelzalen levert KidZ ImpulZ diverse artikelen.  Met de jarenlange ervaring op het gebied van onze producten en onze klanten, kunnen wij goed adviseren.

Made in Holland

KidZ ImpulZ produceert ook door de kinderopvang en kinderdagverblijven alles in Nederland. Het voordeel hiervan is dat er korte lijnen zijn en dat er optimale flexibiliteit is.

Gebruik van speciale stof voor in de kinderopvang

Voor de producten die in de kinderopvang worden gebruikt maken wij bij voorkeur gebruik van de Atlas stof. Dit is een zeer sterke kunstleer, skai met uitstekende eigenschappen. Dit materiaal is gemakkelijk afneembaar, zeer sterk en in vele mooie kleuren verkrijgbaar.

De aankleedkussens op maat gemaakt voor de kinderopvang worden veel bij ons besteld. maar ook onze speelkleden gemaakt van nylon of skai, kunstleer zijn ideaal omdat ze opvouwbaar zijn.

De aankleedkussens op maat gemaakt voor de kinderopvang worden veel bij ons besteld. maar ook onze speelkleden gemaakt van nylon of skai, kunstleer zijn ideaal omdat ze opvouwbaar zijn.

Ideaal voor kinderdagverblijven:  opvouwbare, makkelijk afneembare buitenspeelkleden

Ook de buitenspeelkleden (met bijpassende shopper) zijn ideaal in voorjaar en zomer om baby's en peuters lekker mee naar buiten te nemen. In de bijpassende shopper berg je ze gemakkelijk op.

buitenspeelkleed

Op rekening betalen mogelijk voor kinderopvang?

Op rekening betalen is zeker mogelijk voor kinderdagverblijven. Kies voor betalen op rekening en stuur ons even een mailtje en wij maken het voor jou in orde.

Lees meer