Kinderbankje

Unieke kinderbankje met naam

Ben je op zoek naar een kinderbankje voor jouw kinderen? Bij Kidz Impulz vind je vrolijke, mooie en stijlvolle kinderbankjes! Leuk voor huiskamer, speelkamers of de kinderkamer. Met een kinderbankje kun je een eigen plekje creëren voor jouw kinderen in de zithoek. Ideaal voor bij het televisie kijken, een boekje lezen of tijdens het borrelen.

Bij Kidz Impulz vind je unieke kinderbankjes van goede kwaliteit. Onze producten kunnen wel tegen een stootje. Bij de aankoop heb je ook nog eens de keuze tussen veel verschillende kleuren en opties én de mogelijkheid om een eigen tekst of naam op het kinderbankje te laten borduren.

Kinderbankje in vele kleuren

Bij Kidz Impulz vind je kinderbankjes in verschillende kleuren en designs. De uiteindelijke keuze van de kleur is natuurlijk persoonlijk. Leuk details is dat je het kussentje in een andere kleur kunt bestellen, bijvoorbeeld de kleur die past bij de borduur. Liever een los stoeltje? Bij ons kun je ook een kinderfauteuil bestellen.

Kenmerken van onze kinderbankjes

Ons kinderbankje is gemaakt van schuim en dat zorgt ervoor dat kinderen zich niet kunnen bezeren aan het bankje. Door het gebruik van hoogwaardige materialen voelt het bankje zacht aan. Het kinderbankje is licht van gewicht zodat kinderen hun bankje zelf op kunnen tillen of schuiven naar de plek in huis waar zij het bankje willen hebben. De kinderbankjes zijn van goede kwaliteit en zijn zeer geschikt om mee te spelen of een boekje op te lezen. De hoes van de kinderbankjes is afneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine (op 30 graden).

Wil je meer informatie over onze kinderbankjes? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons op maandag t/m vrijdag (met uitzondering van woensdag) bereiken op telefoonnummer: 06-27836393. Je kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres: info@kidzimpulz.nl.

 
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */