Hoezen kinderfauteuils

Ideaal: een losse hoes voor een bestaande kinderfauteuil

Is jouw kinderfauteuil nog goed maar is jouw interieur veranderd? Is het hoesje versleten of lelijk geworden? Of wil je hetzelfde stoeltje voor een ander kindje gebruiken? Dat is geen enkel probleem bij KidZ ImpulZ.  Bestel een los hoesje en jouw kinderfauteuil is weer als nieuw.

Bij de aankoop heb je ook weer de keuze tussen veel verschillende kleuren en opties én de mogelijkheid om een eigen tekst of naam op de kinderfauteuil te laten borduren en het kussenhoesje in een andere kleur te bestellen.

Kinderfauteuil in alle kleuren en maten

Bij Kidz Impulz vind je hoesjes voor kinderfauteuils in verschillende kleuren en designs. De uiteindelijke keuze is natuurlijk persoonlijk.  Bestel je liever een complete nieuwe kinderfauteuil dan kan dat natuurlijk ook.

Kenmerken van onze hoezen

De hoes is gemaakt van katoen en past precies om jouw KidZ ImpulZ kinderfauteuil heen. Je ontvangt een hoes voor de stoel en een hoes voor het kussentje. De hoes van de kinderfauteuil is afneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine (op 30 graden).

Wil je meer informatie over onze kinderfauteuils of de hoezen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons op maandag t/m vrijdag (met uitzondering van woensdag) bereiken op telefoonnummer: 06-27836393. Je kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres: info@kidzimpulz.nl.

var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */