Kinderfauteuil Aqua

Kinderfauteuil met naam in 17 kleuren.
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
3 tot 8 werkdagen
product-banner
Voorbeeld
€49,95
Incl. btw
* Verplichte velden

Gun je kind een eigen stoeltje om op te zitten of te loungen.
Vaak besteden we veel aandacht aan de kinderstoel voor aan tafel, maar kinderen vinden het ook leuk om in de "zithoek" hun eigen plekje te hebben om lekker mee te kunnen loungen met hun ouders.
Hier kunnen ze ook lekker televisie kijken, een boekje lezen en hebben ze hun eigen stoel bij het "borrelen". Ze zitten dan goed en zijn relaxt.

Doordat de stoeltjes geheel van schuim gemaakt zijn, kunnen kinderen er zich niet aan bezeren én kunnen ze het stoeltje zelf optillen, of schuiven naar de plek waar het bankje volgens hen zou moeten staan.  Ook kunnen ze er heerlijk op ravotten en spelen.

Maak de kinderfauteuil helemaal persoonlijk door er een naam of leuke tekst op te laten borduren!

Een ideaal (kraam) cadeau wat jaren mee gaat en zeer hoog gewaardeerd wordt door kinderen en hun ouders. Deze tekst komt te staan op de rug van het stoeltje (zie ook de foto).

Onze stoeltjes zijn volledig gemaakt van schuim, en hebben een afneembare, wasbare hoes van 100% katoen en een apart kussentje.

Ieder stoeltje wordt speciaal voor jou gemaakt. Je kunt hem dus helemaal krijgen zoals jij het wilt: in jouw kleur en met je eigen tekst! Als je wilt kun je het kussentje zelfs in een andere kleur bestellen.

Specificaties:
Materiaal: katoenen hoes met schuim vulling
Afmetingen: 55(b)*45(h), de zithoogte is ca. 18 cm, zitdiepte ca 27 cm
Afwerking:  hoes met rits aan onderzijde (de rits is altijd wit of zwart van kleur)
Onderhoud: de hoes is machine wasbaar op 30 graden
Kleuren: 17 kleuren