• NIEUW!! KidZ-zit (zitzakpoef) in Camouflageprints
  • NIEUW!! KidZ-zit (zitzakpoef) in Camouflageprints
  • NIEUW!! KidZ-zit (zitzakpoef) in Camouflageprints
  • NIEUW!! KidZ-zit (zitzakpoef) in Camouflageprints

NIEUW!! KidZ-zit (zitzakpoef) in Camouflageprints

Heb je genoeg van de zitzak? Probeer dan eens deze ultra grote zitpoef: de KidZ-zit. Ideaal voor de kinderkamer maar ook voor in de huiskamer. In 25 kleuren!
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€119,99
Incl. btw

Deze KidZ-zit is een super alternatief voor de zitzak.
Het is een lage vierkante poef, gevuld met polystyreen korrels. Hierdoor kun je er goed op zitten en houdt het zijn vorm heel goed. Een ideaal plekje voor de kinderen voor bijvoorbeeld voor de tv. Groot genoeg om met meerdere kindjes op te zitten maar alleen is ook wel erg relaxt.

Camouflage KidZ-zit in maar liefst 4 verschillende prints!

De zitzak in camouflage print is er in 4 verschillende kleuren. Geeft de print van je keuze aan door het juiste vakje aan te vinken.

speelkleed in aqua camouflage print van kidz impulzspeelkleed in fuchsia camouflage print van kidz impulzspeelkleed in armygreen camouflage print van kidz impulzspeelkleed in grijze camouflage print van kidz impulz


De KidzZit is gemaakt van oersterk polyester en is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. De KidzZit is voorzien van een dubbele rits waardoor de inhoud goed is beschermd tegen grijpgrage kinderhandjes.

De KidZ ImpulZ KidzZit is ook een origineel en hip cadeau! Je kunt er zelfs voor kiezen de KidZzit van een naam of leuke kreet te voorzien. De KidzZits zijn er in lekker felle kleuren, pastelkleuren en in aarde tinten die passen in jouw interieur!

Specificaties:
Materiaal: polyester gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 80 bij 80 bij 20 cm
Afwerking:  opstaande randjes en een rits tbv navullen
Onderhoud: vochtige warme doek met wat groene zeep

 

Kinderen beleven hier enorm plezier mee! Ze slepen heb de hele kamer door, ploffen hem in de hoek en gaan er heerlijk op liggen. Mooi stevige kwaliteit en top levering!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Bing