• Aankleedkussen Metallic gun 70*50 cm
  • Aankleedkussen Metallic gun 70*50 cm
  • Aankleedkussen Metallic gun 70*50 cm
  • Aankleedkussen Metallic gun 70*50 cm

Aankleedkussen Metallic gun 70*50 cm

Geen plaats op jouw commode voor een aankleedkussen XXL? Dan bestel je hem gewoon in het kleinere/standaard formaat. Op deze manier heb je dan toch de voordelen van dit zachte, stoere en comfortabele aankleedkussen.
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€65,00
Incl. btw

Uniek: een mat metallic aankleedkussen!

Daar is ie dan; een comfortabler, stoerder en zachter aankleedkussen in de leukste hippe kleuren. Dit kussen in metallic is wel bijzonder hip en het past bij vrijwel elke inrichting!

Het aankleedkussen in metallic is mat van kleur (in tegenstelling tot de gouden en zilveren variant) en gemaakt van een zeer sterk soort kunstleer (Dakota) en is gevuld met polystyreen korrels. Hierdoor is het kussen flexibel en past het zich aan naar de lighouding van jouw kindje. Hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel en zal het veel rustiger blijven met aankleden en verschonen. Het materiaal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Achtergrond en ontwikkeling aankleedkussen

Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ. Waar komt het vandaan? Hoe maak je het schoon? En wat is er nu eigenlijk zo fijn aan ons aankleedkussen? Het aankleedkussen is ontwikkeld vanuit eigen ervaring. Mijn dochtertje was 8 maanden oud, nog lang niet zindelijk, maar het aankleedkussen was al veel te klein€¦. Waarom was er nu niet een groter aankleedkussen op de markt? En dan graag ook een wat leuker en stoerder kussen in een kleur die wel bij mijn kinderkamer zou passen?

En zo begon de ontwikkeling..........

  • We kozen voor de vulling polystyreen korrels, omdat die zich goed naar het lichaam vormt en kinderen er zo graag op liggen.
  • We maakten het kussen navulbaar zodat je het ook nog voor een 2e of 3e kindje kunt gebruiken of in je huiskamer kunt leggen als loungekussen..
  • De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje en het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft
  • We ontwikkelden hoezen en banden van badstof voor om het aankleedkussen om het €œrisicogebied€ te beschermen. De hoes gaat er als een hoeslaken omheen. De band (het lijkt op een grote "haarband" schuif je in het midden om het kussen is gemaakt. Het leuke van de band is dat het stoere karakter van het aankeledkussen intact blijft en dat je hele leuke kleurcombinaties kunt maken van kussen en band. Kies je voor een neutrale kleur aankleedkussen dan kun je met een band het kussen aanpassen naar een jongetjes- of een meisjeskleurvan elastische badstof, zijn van dubbele stof gemaakt, is er in diverse kleuren en kan gemakkelijk in de wasmachine.
  • Er zijn ook kussens in zilver, metallic en delfs blauw en delfst rood te krijgen Als je twijfelt over kleuren mail ons dan even en vraag om een/enkele  staaltje(s).

Duurzaam

Doordat het aankleedkussen navulbaar is, is het extreem duurzaam en gaat het eindeloos lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de normale aankleedkussens van grote winkels) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen. De polystyreen bolletjes zijn gevuld met lucht en "pletten" na regelmatig gebruik, afhankelijk van intensiteit en gewicht van het kindje. Je kunt bij ons daarom ook navullingen bestellen via de website (vrijwel tegen kostprijs).

Maten

Het kussen meet ongeveer 70 cm lang bij 50/55 cm breed. Daar het kussen flexibel is, is de maat ook flexibel.

 

Specificaties:
Materiaal: Pual Dakota stof gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 70*50/55 cm (het kussen is flexibel, de maten dus ook)
Afwerking: rits aan onderzijde voor navullen
Onderhoud: vochtige doek

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Bing