• Boxkleed Wit
  • Boxkleed Wit
  • Boxkleed Wit

Boxkleed Wit

Dat is ideaal: een makkelijke afneembaar wit boxkleed op (elke )maat gemaakt door KidZ ImpulZ. Zelfs in 2 kleuren, en met een leuke tekst erop. Levering binnen 2-4 werkdagen.
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€75,00
Incl. btw

Uniek: boxkleed wit wordt op jouw boxmaat gemaakt!

Het boxkleed wit is op elke maat te maken!

Dit fijne kleed voor de box is op iedere maat te bestellen, precies afgestemd op jouw box. In het matenveld van het bestelformulier kun je jouw boxmaat aangeven.
Meettip: wij adviseren om de box van spijl tot spijl te meten.

Wij kunnen zelfs ronde, driehoekige, twin- of inloopboxkleden maken. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].
Ben je eigenlijk op zoek naar een wat groter speelkleed voor binnen of buiten, kijk dan eens bij de speelkleden of buitenspeelkleden.

boxkleed

 

Boxkleed wit is gemaakt van nylon, gevuld met vlies

  • Onze boxkleden zijn gemaakt van nylon, gevuld met zacht vlies. Het kleed is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek en kan eventueel zelfs in de wasmachine (wel heel goed laten drogen erna - zie ook onze onderhoudstips).
  • En aan alle vier de hoeken zijn touwtjes bevestigd om het boxkleed roze aan de box vast te maken.
  • Deze kleur wit is echt wit. Op deze kleurkaart (nylon) zie je een mooie overzicht van alle kleuren en kun je goed bekijken welk boxkleed groen jouw voorkeur zou hebben.
  • KidZ ImpulZ boxkleden zijn er in alle kleuren, dus zeker ook een kleur die helemaal past in jouw interieur!

Een boxkleed wit met naam in zwart, aqua of roze alles kan!

Extra leuk is het natuurlijk om de naam van de newborn op het kleed te laten borduren! De naam komt dan in het midden van het boxkleed te staan.

En ook is het mogelijk is het ook mogelijk om de boxkleden in 2 kleuren te laten maken, bijvoorbeeld boxkleed wit en muisgrijs (€10,= extra). De bovenzijde is dan wit en de onderzijde wordt dan bijvoorbeeld muisgrijs.

Belangrijke informatie over het boxkleed wit mbt ruilen&retourneren

Belangrijke informatie: voor op maat gemaakte producten geldt géén recht van retour dus zorg ervoor dat je zeker bent van de juiste maat en de juiste kleur. Klik hier en vind een overzicht van alle beschikbare kleuren nylon en de mogelijkheid om vooraf staaltjes aan te vragen. 

boxkleed zwart

Specificaties boxkleed wit:

Materiaal: nylon gevuld met vlies
Afmetingen: zelf aan te geven 
Afwerking: met 4 touwtjes in de hoeken
Onderhoud: vochtige doek

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Bing