• Boxkleed Twee Kleuren
  • Boxkleed Twee Kleuren
  • Boxkleed Twee Kleuren
  • Boxkleed Twee Kleuren

Boxkleed Twee Kleuren

KidZ ImpulZ boxkleden maken wij op elke maat en ze zijn er in heel veel kleuren. Moeilijk kiezen"? Je kunt het boxkleed zelfs in jouw 2 favoriet kleuren laten maken. Met naam of leuke tekst!
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€87,00
Incl. btw

Uniek: dit boxkleed in 2 kleuren wordt op jouw boxmaat gemaakt!

Het boxkleed in 2 kleuren is op elke maat te maken!

Dit fijne kleed voor de box is op iedere maat te bestellen, precies afgestemd op jouw box. In het matenveld van het bestelformulier kun je jouw boxmaat aangeven.
Meettip: wij adviseren om de box van spijl tot spijl te meten.

Wij kunnen zelfs ronde, driehoekige, twin- of inloopboxkleden maken. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].


Ben je eigenlijk op zoek naar een wat groter speelkleed voor binnen of buiten, kijk dan eens bij de speelkleden of buitenspeelkleden.

boxkleed

 

Het boxkleed in 2 kleuren is gemaakt van nylon, gevuld met vlies

  • Met een boxkleed in 2 kleuren kun je afwisselen in je box. De bovenzijde is dan bijvoorbeeld antraciet en de onderzijde wordt dan bijvoorbeeld lavendel.
  • Onze boxkleden zijn gemaakt van nylon, gevuld met zacht vlies. Het kleed is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek en kan eventueel zelfs in de wasmachine (wel heel goed laten drogen erna - zie ook onze onderhoudstips).
  • En aan alle vier de hoeken zijn touwtjes bevestigd om het boxkleed roze aan de box vast te maken.
  • Op deze kleurkaart (nylon) zie je een mooie overzicht van alle kleuren en kun je goed bekijken welke kleur jouw voorkeur zou hebben.
  • KidZ ImpulZ boxkleden zijn er in alle kleuren, dus zeker ook een kleur die helemaal past in jouw interieur!

Een boxkleed in 2 kleuren met naam in aqua, wit of roze alles kan!

Extra leuk is het natuurlijk om de naam van de newborn op het kleed te laten borduren! De naam komt dan in het midden van het boxkleed te staan.

Belqngrijke informatie : voor op maat gemaakte producten geldt géén recht van retour dus zorg ervoor dat je zeker bent van de juiste maat en de juiste kleur. Klik hier en vind een overzicht van alle beschikbare kleuren nylon en de mogelijkheid om vooraf staaltjes aan te vragen. 

boxkleed zwart

Specificaties van het boxkleed in 2 kleuren:

Materiaal: nylon gevuld met vlies
Twee kleuren: een kant is 1 kleur de andere kant is de andere kleur
Afmetingen: zelf aan te geven 
Afwerking: met 4 touwtjes in de hoeken
Onderhoud: vochtige doek

Prachtig product, mooi super kwaliteit en snelle levering. Ook het mailverkeer met u verliep soepel en zeer klantgericht.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Bing