Met je baby op vakantie

  • Geplaatst op
  • 0
Met je baby op vakantie

Voor het eerst met je baby op vakantie? Dan wil je natuurlijk niets vergeten .... maar gelukkig zijn er veel handige tips en tricks voor een vakantie met een kleintje, zodat én jullie en de kleine de heerlijkste 1e vakantie samen gaan beleven!

Goed voorbereid op vakantie met je baby

Een vakantie met je baby kan een geweldige ervaring zijn, mits je goed voorbereid bent. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met controleren welke spullen je nodig hebt voor je verblijf. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je optimaal gaan genieten van de vakantie met je baby.

Een familievriendelijke vakantiebestemming

Tijdens het kiezen van een vakantiebestemming in het binnen- of buitenland kun je er rekening mee houden of de locatie wel familievriendelijk is. Je kunt vooraf navragen of de accommodatie uitgerust is met geschikte spullen voor een vakantie met je baby, zoals een traphekje, box of kinderbedje. Als dit niet aanwezig is, zal je dit zelf mee moeten brengen.

Etenstijd tijdens de vakantie met je baby

Je kunt jezelf van tevoren al voorbereiden op de voedingsmomenten tijdens de vakantie met je baby. Kun je flesvoeding op locatie opwarmen en de fles uitkoken of moet je hier zelf wat voor regelen? Ook is het verstandig om het voedingskussen niet te vergeten. Als je dit combineert met de feed'n sleep, een ideale voedingskussenhoes heeft jouw baby al een heerlijk eigen loungekussen op de vakantie bestemming.

Natuurlijk ben je van plan bent om wel eens ergens koffie te drinken of uit eten te gaan tijdens de vakantie met je baby, kun je overwegen om in je tas een opvouwbare kinderstoel mee te nemen, de Sack'n seat is er een van. Op die manier weet je zeker dat je kindje comfortabel kan zitten en dat je nooit verlegen zit om een kinderstoel in een restaurant. En deze kinderstoel is zo klein opvouwbaar dat hij zelfs in een handtas past.

Genoeg mogelijkheden om te spelen

Het is wel zo fijn wanneer je kindje lekker kan spelen op vakantie. Voor een vakantie met je baby kan het erg leuk zijn als er een zwembad aanwezig is met een ondiep gedeelte waar je kunt spelen met je baby. Ook de aanwezigheid van een speeltuintje kan een voordeel zijn. Om je baby nog meer mogelijkheid te geven om rustig te spelen, kun je zelf een comfortabel buitenspeelkleed meebrengen. Dit speelkleed of buitenspeelkleed kun je makkelijk meenemen in de bijpassende shopper, waardoor je kindje overal een vertrouwde plek kan hebben om te spelen.

Onderweg naar de vakantiebestemming

Het is handig om de spullen die je nodig hebt snel bij de hand te hebben wanneer je onderweg bent voor een vakantie met je baby. Een luieretui is dan een goed alternatief voor de baby tas, want deze neemt weinig ruimte in en heeft toch genoeg plaats voor de belangrijkste spullen voor het verschonen. Een goede tas is ook onmisbaar om de rest van de benodigdheden voor de baby mee te nemen. Deze baby tas biedt genoeg ruimte en zal door de verstevigde bodem niet omvallen dus handig voor flesjes etc.

Het blijkt dus wel dat je veel moet controleren voor de vakantie met je baby. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om de vakantie extra comfortabel te maken. Door je goed voor te bereiden kun je straks nog meer gaan genieten van de vakantie met je baby.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.