Hoe is het aankleedkussen XXL eigenlijk ontstaan?

  • Geplaatst op
  • Door KidZ ImpulZ
  • 0
Hoe is het aankleedkussen XXL eigenlijk ontstaan?

Het aankleedkussen XXL is ontstaan vanuit een behoefte en eigen ervaring, toen ik zelf een baby kreeg. Zij groeide na 8 maanden van het aankleedkussen af maar ik wist dat ik nog jaren moest verschonen....

Waarom een Aankleedkussen XXL?

Aankleedkussen XXL: groter, stoerder, zachter


Het aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ. Waar komt het vandaan? Hoe maak je het schoon? En wat is er nu eigenlijk zo fijn aan ons aankleedkussen? Het aankleedkussen is ontwikkeld vanuit eigen ervaring. Mijn dochtertje was 8 maanden oud, nog lang niet zindelijk, maar het aankleedkussen was al veel te klein…. Waarom was er nu niet een groter aankleedkussen op de markt? En dan graag ook een wat leuker en stoerder aankleedkussen in een kleur die bij MIJN kinderkamer zou passen?

En zo begon de ontwikkeling van het aankleedkussen XXL..........:

  • We kozen voor nylon, makkelijk afneembaar, duurzaam en oersterk, en (niet onbelangrijk) verkrijgbaar in ontzettend veel leuke kleuren.
  • We kozen voor de vulling van polystyreen korrels, omdat die zich goed naar het lichaam vormt en kids er dus graag op liggen.
  • We maakten het kussen navulbaar zodat je het ook nog voor een 2e of 3e kindje kunt gebruiken of in je huiskamer kunt leggen als loungekussen
  • De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje én het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft
  • Er zijn ruim 25 kleuren nylon (incl enkele speciale kleuren zoals metallic en delftsblauw). TIP: als juiste de kleur belangrijk voor je is kun je bij ons altijd een staaltje aanvragen!

Aankleedkussen XXL is zeer duurzaam

Doordat het aankleedkussen gemaakt is van nylon is het extreem duurzaam en gaat het eindeloos lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de normale aankleedkussens verkrijgbaar in de winkels) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen.

Hoe groot is het aankleedkussen XXL eigenlijk?

Het kussen meet ongeveer 90 cm lang bij 50/55 cm breed. Let op: daar het kussen flexibel is, is de maat ook flexibel het zal dus nooit de exacte maat hebben.

TIP : Heb je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje, wat langer verschoond moet worden dan maken wij de kussens ook op bijvoorbeeld 110 of 120 cm voor je!

Aankleedkussens XXL op Negen Maanden Beurs op Pampers verschoningsstand

Op de Negen Maanden Beurs hebben wij jarenlang een zeer succesvolle samenwerking met Pampers, luierleverancier nummer 1 in Nederland, gehad. Wij mochten de aankleedkusens XXL voor hun verschoningsstand verzorgen. Zij lagen daar en de kleuren van Pampers en geborduurd met het logo van Pampers. Vele ouders die hun kindje daar verschoonden en het aankleedkussen konden het aankleedkusen XXL daar testen en liepen rechtstreeks door naar de KidZ ImpulZ stand om zo'n kussen te bestellen. Zo stil had hun kindje nog nooit gelegen bij het verschonen :-)!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bing