Gast Review: Hét perfecte buitenspeelkleed, is van Kidzimpulz!

  • Geplaatst op
  • Door Mooddot
  • 0
Gast Review: Hét perfecte buitenspeelkleed, is van Kidzimpulz!

Een superleuke review over ons buitenspeelkleed van Mooddot. Binnen vijf minuten van het eerste speelgebruik wist ik dat hij onmisbaar zou worden: ons nieuwe buitenspeelkleed! Dit top kleed staat sowieso garant voor uren zacht buitenspeelplezier op élke ondergrond.

Binnen vijf minuten van het eerste speelgebruik wist ik dat hij onmisbaar zou worden: ons nieuwe buitenspeelkleed! Dit top kleed staat sowieso garant voor uren zacht buitenspeelplezier op élke ondergrond. En juist dat hadden wij hard nodig. Het kleed is er in verschillende afmetingen en ontelbaar veel kleuren. Vandaag alle ins & outs en mijn zes favoriete kleuren. Lees je mee?

 

Wij hebben een kleine maar fijne tuin. Veel groen, veel zon, veel plekjes om te zitten. Wat de tuin niet heeft is gras en dat gras dat begonnen Emilia en Ottilie ontzettend te missen. Je speelt gewoon niet lekker op harde tegels, en een handdoek neerleggen maakt ook geen bal uit qua hardheid. Ik googlede op de term ‘buitenspeelkleed’ en via via kwam ik terecht op de website van Kidzimpulz.

 

Hét buitenspeelkleed

In de webshop van Kidzimpulz vind je een ijzersterk 2 tot 3 centimeter dik Buitenspeelkleed dat gemaakt is van nylon en wordt gevuld met vlies, daardoor is het heerlijk zacht op elke ondergrond! De onderzijde van het speelkleed is gemaakt van dik zwart zeil waar géén vocht en vuil doorheen komt. Dus ook in het vochtige gras kun je met dit speelkleed droog spelen. Het is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

 

Deze eigenschappen maken dit speelkleed ideaal voor veelvuldig buitengebruik. Natuurlijk in de tuin, maar je kunt hem ook meenemen naar het strand, naar het bos voor een picknick of zelfs met vakantie. Over een paar weken gaan wij richting Frankrijk waar we een terras hebben met kiezels, een comfortabele plek om op zo’n terras te spelen is met dit kleed dan toch zo gecreëerd. Hoe we het kleed meenemen? Omdat het kleed opgedeeld is in negen vakken, is het kleed super makkelijk op te vouwen en in de auto te leggen.

 

Het buitenspeelkleed is er in verschillende afmetingen en verschillende kleuren. Mijn favoriete kleuren tip ik je hieronder. Klik en bestel direct jouw eigen buitenspeelkleed. Benieuwd naar de hele collectie speelkleden? Oh, om het kleed optimaal te vervoeren is er zelfs een handige shopper. Het buitenspeelkleed van Kidzimpulz is al te bestellen vanaf 89,95.

Buitenspeelkleed

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bing