Gastblog: Sophia is helemaal weg van haar peuterstoeltje: hier gebruikt ze hem allemaal voor!

  • Geplaatst op
  • Door Mara - Damespraatjes
  • 0
Gastblog: Sophia is helemaal weg van haar peuterstoeltje: hier gebruikt ze hem allemaal voor!

Een blog van Mare van Damespraatjes.nl over het peuterstoeltje met naam in de nieuwe kleur roze van KidZ ImpulZ.

Sophia is helemaal weg van haar peuterstoeltje: hier gebruikt ze hem allemaal voor!

Onze tweejarige ‘peuterpuber’ Sophia is een heerlijk kindje dat een flink eigen willetje begint te krijgen. Zo wil ze geen gewone schoenen meer aan en loopt ze dus elke dag op kaplaarzen. Ook kleding die niet roze is, komt er niet meer in en haar water wil ze niet meer uit een beker, maar uit een écht glas. Tja… Het hoort er allemaal bij en als moeder geniet ik er enorm van dat Sophia steeds beter doorkrijgt dat ze invloed kan uitoefenen op hoe haar leven eruit ziet. Hoe klein ook. 

Groot zijn

Wat ze nu ook doorheeft, is het principe van groot en klein. “Papa groot, mama klein” en “Sophia groot, baby Helena klein” zijn uitspraken die wij regelmatig voorbij horen komen. Groot zijn, dat is wat ze nu graag wil! En alles wat daarmee te maken heeft. Zo wil ze slapen in ‘het grote bed’, niet meer in het babyzitje van de Stokke-stoel én heeft ze sinds kort een eigen peuterstoeltje die ze door het hele huis gebruikt.

KidZ ImpulZ peuterstoeltje op Damespraatjes.nl

Roze kinderfauteuil 

Haar nieuwe roze (hoe kan het ook anders, haha!) peuterstoeltje van KidZ ImpulZ is het he-le-maal de afgelopen tijd. Ze vindt het heerlijk om er op te zitten, liggen, springen en boekjes te lezen. Normaal gesproken staat hij in haar kamertje (dat zie je ook op de foto’s), maar ze sleept hem ook mee door de rest van het huis. De kinderfauteuil is helemaal van schuim gemaakt, dus ze kan hem makkelijk zelf optillen. Er mee van de trap lopen vindt ze nog wat spannend, dus dan gooit ze hem naar beneden. Ook hierbij is het mooi meegenomen dat hij van schuim gemaakt is.

Erg aan gehecht

Als we aan het einde van de dag nog wat tv kijken, ligt Sophia niet meer tussen ons in. “Sophia groot, Sophia in eigen stoel” krijgen we dan te horen. En als ze naar bed gaat, moet het stoeltje weer mee naar haar slaapkamer. Ze is er enorm aan gehecht, haha!

KidZ ImpulZ peuterstoeltje roze op Damespraatjes

Afneembaar en wasbaar

Door het intensieve gebruik wordt de stoel snel vies. Er zijn al heel wat bakjes appel en druppels limo op haar favoriete meubelstuk terechtgekomen. Gelukkig zijn de hoezen afneembaar en wasbaar. Hierdoor is het niet alleen een stoeltje om leuk mee te spelen, maar is het ook een stoeltje dat niet gaat stinken

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bing