Gastblog: Dit baby speelkleed moet je hebben!

Gastblog: Dit baby speelkleed moet je hebben!

Een baby speelkleed van KidZ ImpulZ is onmisbaar in elk gezin. Voor zowel binnen als buiten, in veel verschillende maten en kleuren beschikbaar.

Wil je jouw kindje graag laten genieten van de frisse buitenlucht? Heerlijk toch, om te zien hoe de wind door zijn of haar haartjes gaat en toe te kijken hoe je kindje zich verwondert over de wolken die langzaam voorbij drijven? Samen naar buiten gaan is erg leuk voor jou en jouw zoon of dochter, en het is ook nog eens gezond! Een nadeel is wel dat de ondergrond buiten vaak hard is, en spelen op een harde ondergrond is natuurlijk niet fijn. Daarom komt een lekker dik baby speelkleed waarschijnlijk erg goed van pas!

Baby Speelkleed van KidZ ImpulZ

KidZ ImpulZ heeft een babay speelkleed voor buiten ontworpen, waardoor de ondergrond lekker zacht is om op te spelen. Het item voldoet aan alle eisen die ouders belangrijk vinden als het om een kleed om op te spelen gaat. Zo is er bij het speelkleed voor buiten onder andere goed nagedacht over het materiaal waarvan het product gemaakt is. De bovenkant bestaat namelijk uit nylon; een materiaalsoort dat eenvoudig afgenomen kan worden met een vochtige doek. De onderkant van het speelkleed is daarentegen gemaakt van bisonyl; een dik, zwart zeil dat goed tegen een stootje kan. Dankzij de keuze voor bisonyl, is het buitenspeelkleed ijzersterk en kun je het kleed prima neerleggen op een harde onderlaag, bijvoorbeeld op de tegels of op het grind. Bovendien is dit materiaal kwalitatief erg goed, waardoor jouw kindje er jarenlang plezier van kan hebben. Dankzij deze materiaalkeuzes en een vulling met vlies, heeft de speelmat een dikte van 2 tot 3 centimeter. Dik genoeg om de ondergrond niet te voelen en heerlijk te kunnen spelen!

Baby Speelkleed voor binnen

KidZ ImpulZ heeft niet alleen een baby speelkleed voor buiten, maar ook een variant voor binnen ontworpen. Deze kleden lijken op elkaar, alleen het verschil is dat de onderkant van het normale kleed ook van nylon gemaakt is. Hierdoor wordt het wat sneller vies als je het buitenshuis gebruikt. Twijfel je of je beter een normaal kleed of een kleed speciaal voor buiten kunt aanschaffen? Klik dan hier voor meer informatie.

Overal speelplezier met een baby speelkleed

Natuurlijk hoef je het baby speelkleed niet alleen in je eigen tuin te gebruiken. Je kunt het jezelf namelijk ook gemakkelijk maken en het baby speelkleed voor buiten meenemen naar andere locaties. Bijvoorbeeld als je een dagje met je kindje naar het strand gaat, of wanneer je van plan bent om op visite te gaan. Een baby kan lekker comfortabel neergelegd worden, zonder dat je hem of haar vast hoeft te maken in een Maxi-Cosi. Bovendien is het natuurlijk ook heerlijk voor de oudere kinderen om overal lekker te kunnen spelen op een dik speelkleed. De speelmat van KidZ ImpulZ is zo ontworpen dat het product gemakkelijk mee te nemen is. Dat komt niet alleen omdat je de mat eenvoudig kunt opvouwen, maar ook omdat we een speciale shopper hebben ontworpen. Deze shopper maakt het vervoeren van het kleed nog gemakkelijker. De shopper is, net als het kleed, verkrijgbaar in maar liefst 25 kleuren en is te koop in twee maten: XXL en XXXL.

Baby Speelkleed voor buiten met naam

Het baby speelkleed voor buiten is te koop in vier verschillende maten: S, M, L en XL. Daarnaast is het ook nog een optie om op het baby speelkleed voor buiten de naam van je kindje te laten borduren. De naam komt dan schuin in één van de hoeken van het baby speelkleed te staan. Op deze manier kun je het item nog persoonlijker maken en is het gepersonaliseerde kleed ook erg leuk om cadeau te geven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bing