Navulling voor aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels

Polystyreen korrels : de navulling voor het KidZ ImpulZ aankleedkussen

Veel KidZ ImpulZ producten, zoals het aankleedkussen XXL, de seat 'n sleep en de zitzak, zijn gevuld met polystyreen korrels. Deze polystyreen korrels om jouw product mee na te vullen kun je bij ons altijd bestellen.

Duurzame producten door navulling van polystyreen korrels

Bij veelvuldig gebruik van bijvoorbeeld een aankleedkussen of zitzak kunnen de korrels wat gaan pletten en gaan ze hun volume verliezen waardoor het product minder 'vol' lijkt.
Gelukkig zijn KidZ ImpulZ producten duurzaam en dus gemaakt om lang mee te gaan. Daarom kun je bij ons altijd polystyreen korrels als navulling bestellen.

Hoe werkt het?

De aankleedkussens en zitzakken bevatten een (dubbele) rits, waarvan de buitenste er bewust omgekeerd in zit. Dit doen wij om onze producten zo goed mogelijk te beveiligen tegen grijpgrage kinderhandjes. Na de eerste rits zie je een vulsluis. Als je beide ritsen opent, kun je jouw aankleedkussen gemakkelijk bijvullen. Als het aankleedkussen een jaar of ouder is adviseren wij om de vulling geheel te vervangen. Op deze manier mengen er geen oude en nieuwe korrels en heb je het optimale profijt van de nieuwe vulling.

Op onze handige onderhoudspagina vind je veel tips voor het navullen.

Wat zijn de eigenschappen van polystyreen korrels?

  • polystyreen korrels zijn licht en nemen geen water op
  • de korrels vormen zich naar het lichaam
  • de korrels zijn milieu neutraal, geven niets af en nemen niets op
  • ze bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof
  • bij eventuele inname zijn ze volledig neutraal voor mensen en worden ze gewoon weer uitgescheiden door het lichaam
  • wij leveren gerecyclede korrels

Hoeveel polystyreen korrels heb je nodig?

Voor vrijwel alle aankleedkussens XXL en standaard formaat (70x50cm) heb je aan 50 liter voldoende. Hiermee kun je de gehele vulling vervangen.


Lees meer
Bing