Navulling voor aankleedkussen

Navulling voor aankleedkussen XXL

Veel KidZ ImpulZ producten, zoals het aankleedkussen XXL, de seat 'n sleep en de zitzak, zijn gevuld met polystyreen korrels. Bij veelvuldig gebruik kunnen de korrels echter iets van hun volume verliezen waardoor het product minder 'vol' lijkt.

Duurzaam door navulling

Gelukkig zijn onze producten gemaakt om lang mee te gaan. Daarom kun je bij ons altijd een navulling bestellen. Onze aankleedkussens bevatten namelijk een (dubbele) rits, waarvan de buitenste er (bewust) omgekeerd in zit. Als je de rits opent, kun je jouw aankleedkussen gemakkelijk bijvullen of de vulling geheel vervangen (soms aan te raden). Op onze onderhoudspagina vind je tips voor het navullen.

Wat zijn polystyreen korrels?

De polystyreen korrels zijn licht, nemen geen water op en vormen zich naar het lichaam. De korrels zijn milieu neutraal, geven niets af en nemen niets op. Ze bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof. Bij eventuele inname zijn ze volledig neutraal voor mensen en worden ze gewoon weer uitgescheiden door het lichaam. Wij leveren gerecycelde korrels.


Hoeveel polystyreen korrels heb je nodig?

Voor een Aankleedkussen XXL heb je aan 50 liter voldoende. Hiermee kun je de gehele vulling vervangen.


Lees meer
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */