Hoes en band voor aankleedkussen

Hoes voor het aankleedkussen XXL

Speciaal voor het Aankleedkussen XXL zijn er hoezen op maat. Ze passen perfect om het Aankleedkussen XXL heen en zijn in vele kleuren beschikbaar. De hoezen zijn gemaakt van zachte badstof en gaan als een hoeslaken om het aankleedkussen XXL heen.

Band voor het aankleedkussen XXL

De banden zijn een geheel nieuwe vorm van bescherming van het aankleedkussen XXL. De band past als een soort "haarband" om het midden van het kussen. De band beschermt het aankleedkussen XXL in het risicogebied tegen urine en ontlasting. De band is een lekker zachte ondergrond voor blote kinderbilletjes. Het leuke van de band is dat je een eigen kleurcombinatie kunt maken met het aankleedkussen (want de kleur van het aankleedkussen blijft ook zichtbaar in tegenstelling tot bij een hoes) en dat het stoere karakter van het aankleedkussen XXL intact blijft.
NB de banden passen ook om andere formaten aankleedkussens die dezelfde breedte hebben

Hoes aankleedkussen kleiner formaat

Voor de kleinere aankleedkussens (van 70/75 * 50/55 cm) hebben wij hoezen in een kleiner formaat ook gemaakt van badstof.

Alle hoezen en banden zijn via de website te bestellen en zijn uit voorraad leverbaar. De hoezen en banden worden (indien los besteld) per post verzonden . De bijdrage in de verzendkosten is zeer gering.

var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */