Hoes en band van badstof voor aankleedkussen XXL & standaard formaat

Hoes voor het aankleedkussen XXL

Speciaal voor het Aankleedkussen XXL zijn er hoezen op maat. Ze passen perfect om het Aankleedkussen XXL heen en zijn in vele kleuren beschikbaar. De hoezen zijn gemaakt van zachte badstof en gaan als een hoeslaken om het aankleedkussen XXL heen.

Hoes voor het aankleedkussen 70*50 cm

Ook voor het ons aankleedkussen in het standaard formaat zijn er hoezen op maat. Ze passen perfect om deze kleinere maat aankleedkussen en zijn er in een aantal kleuren, en gemaakt van zachte badstof. De hoezen gaan als het ware als een hoeslaken om het aankleedkussen heen.

Hoezen en banden aankleedkussen XXL

Uniek en ontwikkeld door KidZ ImpulZ: de band voor het aankleedkussen XXL & standaard formaat

De banden zijn een geheel nieuwe vorm van bescherming van het aankleedkussen XXL. De band is ontwikkeld omdat wij het zelf zonde vonden om ons stoere aankleedkussen helemaal te bedekken met een hoes. Daarom ontwikkelden wij deze unieke band voor het aankleedkussen XXL.

De band past als een soort "haarband" om het midden van het kussen. De band beschermt het aankleedkussen precies in het "risicogebied" tegen kleine ongelukjes. De band is een lekker zachte ondergrond voor blote kinderbilletjes. De band is gemaakt van dubbele badstof.

Band voor aankleedkussen XXL

Leuk: maak je eigen kleurcombinatie die past bij het babykamertje!

Het leuke van de band is ook dat je een eigen kleurcombinatie kunt maken met jouw aankleedkussen. De kleur van het aankleedkussen blijft namelijk heel goed ook zichtbaar (in tegenstelling tot bij een hoes) . Zo blijft het stoere en kleurrijke karakter van het aankleedkussen XXL intact.
NB de banden passen ook om andere formaten aankleedkussens die dezelfde breedte hebben

Zijn er ook hoezen voor aankleedkussens op maat?

Wij krijgen deze vraag geregeld van onze klanten. Voor een badstof hoes moet je grote aantallen bestellen. Op maat laten maken kan maar zou vreselijk duur worden, daarom bieden wij dat niet aan. Vaak kun je bij een veel groter aankleedkussen goed uit de voeten met een hoeslakentje voor een wiegje of ledikant (overal verkrijgbaar bijv bij de Hema). Heeft jouw aankleedkussen de standaard breedte van 50-60 cm dan passen onze banden hier prima omheen.

Alle hoezen en banden zijn uit voorraad leverbaar. De hoezen en banden worden (indien los besteld) per post verzonden.

Lees meer
Bing