Aankleedkussen XXL PIPI, zilver, metallic en goud

Aankleedkussen XXL Special Edition in goud, en zilver

Het bekende aankleedkussen XXL in extra hippe uitvoeringen. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL! Het aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ is revolutionair. Dit aankleedkussen XXL meet namelijk 50/55 cm breed bij 90 cm lang (een normaal kussen is slechts 70 cm lang) dus dit aankleedkussen XXL is maar liefst 20 cm langer. Hierdoor kun je je kindje erop verschonen totdat het zindelijk is.

De kleuren van het aankleedkussen XXL Special Edition

Het aankleedkussen XXL Special Edition is er in zilver, goud, metallic, en delfts blauw. Het metallic kussen is gemaakt van een soort skai (Atlas stof) en is zeer sterk. De zilveren en gouden kussens zijn gemaakt van 100 % Polyuretheen met non-woven rug.  Het aankleedkussen XXL in defltsblauw is gemaakt van coated linnen. Deze materialen zijn allemaal zeer gemakkelijk afneembaar.

Aankleedkussen XXL gaat lang mee

Het aankleedkussen is, net als alle andere KidZ ImpulZ aankleedkussens, gevuld met polystyreen korrels die zich vormen naar het lichaam. Hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel, waardoor het veel rustiger blijft bij het aankleden en verschonen. De speciaal ontwikkelde middennaad zorgt voor stabiliteit en minder makkelijk draaien. Doordat het aankleedkussen van nylon is én navulbaar is, is het sterk en gaat het lang mee. Het kussen is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje.


Lees meer
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */