Aankleedkussen XXL extra groot (90 x 50 cm)

Groot, stoer en zacht: het unieke aankleedkussen XXL.

Daar is ie dan; een groter, stoerder en zachter aankleedkussen XXL in meer dan 25 hippe kleuren. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is 20 cm langer! Het Aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ is revolutionair omdat wij de afmetingen zo anders hebben gemaakt. Ook maakten wij het aankleedkussen veel zachter en dikker .

Wat zijn dan die XXL afmetingen precies?

De XXL-afmetingen zijn : 50/55 cm breed bij 90 cm lang (een normaal kussen is slechts 70 cm lang).

Hoe werkt het aankleedkussen XXL?

 • Het aankleedkussen XXL is gemaakt van oersterke nylon hierdoor gaat het lang mee en is het duurzaam
 • Het kussen is gevuld met polystyreen korrels
 • Daardoor is het aankleedkussen XXL navulbaar ( en dus duurzaam
 • Een navulling is ook altijd bij ons te bestellen (er gaat 50 liter in een aankleedkussen XXL)
 • De afmeting is 90 * 50 cm. Doordat de vulling flexibel is, is de maat van het kussen ook flexibel (dus anders dan je gewend bent met een kussen met schuim gevuld)
 • Het is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje
 • In vele kleuren verkrijgbaar : pastel of fel, er is altijd een kleur die past bij jouw babykamer
 • De omgekeerde rits aan de buitenzijde en de 2e rits aan de binnenzijde zorgen ervoor dat grijpgrage peutervingertjes niet zomaar bij de vulling kunnen komen

Waarom is dit aankleedkussen XXL dan zoveel fijner?

 • De vulling van polystyreen korrels zorgt ervoor dat het kussen zich vormt naar het lichaampje van jouw baby of dreumes.
 • De extra lengte van 90 cm zorgt ervoor dat jouw dreumes nooit meer met hoofd of beentjes op de commode "slaat" en dus veel lekkerder ligt
 • Ons kussen is 10 cm dik dus jouw dreumes ligt niet op een harde commode. Een schuimlaag in een normaal aankleedkussen is maar een paar cm dun en hoe zwaarder het kindje wordt, hoe minder steun dit dunne laagje schuim geeft. Resultaat: jouw kindje ligt eigenlijk op de harde commode....
 • Een dik en lang aankleedkussen: hierdoor ligt jouw kindje dus veel comfortabeler
 • Als jouw kindje lekker ligt blijft het veel rustiger blijft bij het aankleden en verschonen. Het vermindert de neiging van het kindje om te gaan draaien. 
 • De speciaal ontwikkelde midden-naad an het aankleedkussen zorgt voor stabiliteit, jouw kindje ligt goed. Hij/zij kan en wil minder makkelijk omdraaien. 

Achtergronden van de ontwikkeling van het aankleedkussen XXL

Wil je meer weten of hoe en waarom KidZ ImpulZ het aankleedkussen heeft ontwikkeld? Wij kunnen er namelijk veel meer over vertellen dan hier staat. Lees dan dit artikel.

Wil je een nog opvallender kussen? In goud of zilver?

En wil je graag een heel opvallend aankleedkussen? Kies dan voor de Special Edition in zilver, goud en metallic, of in de uitvoering die ligt bij bij PIPI concept van La Place. Kijk maar eens hier: aankleedkussen Special Edition.

KidZ ImpulZ hoes voor aankleedkussen XXL

 

Ook leuk: een aankleedkussen met de naam van jouw newborn!

Laat de naam op jouw aankleedkussen borduren en maak het hierdoor extra persoonlijk. je kunt zelf de kleur en het lettertype kiezen. De naam komt schuin in een hoek van het aankleedkussen te staan.

Hoezen en banden op maat voor het aankleedkussen XXL

Een badstof hoes is niet echt noodzakelijk want je neemt het kussen gemakkelijk af met een doekje. Toch kregen we veel verzoeken van klanten voor hoezen. Daarom hebben wij ze toch ontwikkeld in een zachte badstof. Omdat wij het zelf jammer vonden om het stoere kussen te bedekken met een hoes, hebben wij banden ontwikkeld. Deze banden beschermen jouw kussen speciaal in het "risicogebied". De hoezen en banden zijn er in vele kleuren en kunnen in de wasmachine.

Onafhankelijk advies? Lees dan deze review van Linda

Natuurlijk worden onze aankleedkussens ook vaak getest en gereviewd. Ben je benieuwd? Lees dan hier de review van Linda van Go or no Go.

Lees meer
Bing