Aankleedkussen standaard maat (70x50 cm)

Heb je geen ruimte voor het aankleedkussen XXL maar wil je wel profiteren van alle goede eigenschappen van dit door KidZ ImpulZ ontwikkelde aankleedkussen? Bestel dan jouw kussen in de standaard maat 70*50 cm. En profiteer van alle goede eigenschappen van dit aankleedkussen: stoer, lekker dik en heerlijk comfortabel voor jouw kindje.

Kleinere commode?

Heb je een formaat commode waarop alleen een standaard formaat aankleedkussen past? Bijvoorbeeld de Ikea Sniglar? Dat is geen probleem want deze maat past hier prima op.

Ook dit aankleedkussen heeft dezelfde voordelen

  • De vulling van polystyreen korrels zorgt ervoor dat het aankleedkussen zich vormt naar het lichaampje van jouw baby of dreumes.
  • Ook ons standaard aankleedkussen is 10 cm dik dus jouw dreumes ligt niet op een harde commode. Een schuimlaag in een normaal aankleedkussen is maar een paar cm dun en hoe zwaarder het kindje wordt, hoe minder steun dit dunne laagje schuim geeft. Resultaat: jouw kindje ligt eigenlijk op de harde commode....
  • Een dik aankleedkussen: hierdoor ligt jouw kindje dus veel comfortabeler
  • Als jouw kindje lekker ligt blijft het veel rustiger blijft bij het aankleden en verschonen. Het vermindert de neiging van het kindje om te gaan draaien. 
  • De speciaal ontwikkelde midden-naad an het aankleedkussen zorgt voor stabiliteit, jouw kindje ligt goed. Hij/zij kan en wil minder makkelijk omdraaien. 

Hoezen en banden op maat voor dit aankleedkussen

Een badstof hoes is niet echt noodzakelijk want je neemt het kussen gemakkelijk af met een doekje. Toch kregen we veel verzoeken van klanten voor hoezen. En ook voor deze maat zijn er hoezen beschikbaar, in een zachte badstof. Omdat wij het zelf jammer vonden om het stoere kussen te bedekken met een hoes, hebben wij banden ontwikkeld. Deze banden beschermen jouw kussen speciaal in het "risicogebied". De banden passen ook om dit formaat aankleedkussen want de breedte is gelijk aan die van het grotere formaat. De hoezen en banden zijn er in vele kleuren en kunnen in de wasmachine.

Band voor aankleedkussen

Ook leuk: een aankleedkussen met de naam van jouw newborn!

Laat de naam op jouw aankleedkussen borduren en maak het hierdoor extra persoonlijk. je kunt zelf de kleur en het lettertype kiezen. De naam komt schuin in een hoek van het aankleedkussen te staan.

Toch net een andere maat aankleedkussen nodig?

Past deze maat niet op jouw kussen en heb je echt een hele andere maat nodig? Wij helpen jou graag en omdat wij in alles in Nederland laten maken is het is voor ons geen enkel probleem.
Kijk dan even bij  aankleedkussen op maat gemaakt.

Lees meer
Bing