Aankleedkussen op elke gewenste maat gemaakt

Je kent de aankleedkussens XXL van KidZ ImpulZ maar je wilt een kussen wat precies past op jouw commode of wat passend is voor jouw kindje. Jij hebt een aankleedkussen op maat nodig, maar waar vind je dat? Zoek niet verder, want wij kunnen het voor jou maken.

Aankleedkussen op maat voor elke commode

Niet elke commode is hetzelfde, niet elke babykamer is gelijk. Wij kunnen een aankleedkussen op maat maken, helemaal geschikt voor jou. Groot, of juist klein, heel dun en gevuld met vlies of juist gevuld met (plaat)schuim, alles is mogelijk. Wij maakten voor klanten aankleedkussens op maat van 125 cm lang, 80 cm breed of een dun aankleedkussen voor een inklapbare commode. Een aankleedkussen op maat voor een specifieke verschoontafel op een kinderdagverblijf of consutatieburo of bijvoorbeeld voor een wandcommode. Wij denken ook graag met je  mee voor een oplossing.

Wat zijn de kenmerken van het aankleedkussen van KidZ ImpulZ?

 • Het aankleedkussen XXL is gemaakt van oersterke nylon hierdoor gaat het lang mee en is het duurzaam
 • Het kussen is gevuld met polystyreen korrels en navulbaar
 • Wij maken de aankleedkussens op maat in Nederland dus alles is mogelijk
 • Het kussen is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje
 • In 25 kleuren verkrijgbaar : pastel of fel, er is altijd een kleur die past bij jouw babykamer
  aankleedkussen zalm

Waarom is dit aankleedkussen zo fijn?

 • De vulling van polystyreen korrels zorgt ervoor dat het kussen zich vormt naar het lichaampje van jouw baby of dreumes.
 • De extra lengte zorgt ervoor dat jouw dreumes nooit meer met hoofd of beentjes op de commode "slaat" en dus veel lekkerder ligt
 • Ons kussen is 10 cm dik dus jouw dreumes ligt niet op een harde commode. Een schuimlaag in een normaal aankleedkussen is maar een paar cm dun en hoe zwaarder het kindje wordt, hoe minder steun dit dunne laagje schuim geeft. Resultaat: jouw kindje ligt eigenlijk op de harde commode....
 • Een dik en lang aankleedkussen: hierdoor ligt jouw kindje dus veel comfortabeler
 • Als jouw kindje lekker ligt blijft het veel rustiger blijft bij het aankleden en verschonen. Het vermindert de neiging van het kindje om te gaan draaien. 
 • De speciaal ontwikkelde midden-naad an het aankleedkussen zorgt voor stabiliteit, jouw kindje ligt goed. Hij/zij kan en wil minder makkelijk omdraaien. 

Een aankleedkussen op maat wordt speciaal gemaakt voor jou!

Heeft jouw commode een kleinere maat, of heb je bijvoorbeeld een commode met afwijkende maten? Een Ikea commode of een kastje van oma wat je helemaal opgeknapt hebt maar wat echt een andere maat blad heeft? Geen probleem: we maken voor jou een fijn aankleedkussen op maat in bijna elke gewenste afmeting. Je hebt dan dus wel alle voordelen van het speciale KidZ ImpulZ aankleedkussen maar op jouw eigen maat.

Een héél groot aankleedkussen nodig voor een groot kindje? Het kan allemaal!

Misschien wil je juist een veel groter aankleedkussen op maat, omdat je de ruimte hebt? Wij maken het graag voor je! Fijn dat je niet verder hoeft te zoeken als je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje hebt of een kindje met het Downsyndroom. Op de website Kind met Handicap vind je een verwijzing naar onze producten (kijk maar onder het kopje Aankleedkussens) en ook in het 1e nummer van het blad Veine (blz 26).

Aankleedkussen op maat

Achtergronden van de ontwikkeling van het aankleedkussen van KidZ ImpulZ

Wil je meer weten of hoe en waarom KidZ ImpulZ het aankleedkussen heeft ontwikkeld? Wij kunnen er namelijk veel meer over vertellen dan hier staat. Lees dan dit artikel.

Let op: graag maken we jou erop attent dat aankleedkussens die in een afwijkende maat worden besteld (dus geen XXL of 70*50 cm) NIET geretourneerd kunnen worden. Het aankleedkussen wordt namelijk speciaal voor jou en op op jouw maat gemaakt.
Lees meer
Bing