Aankleedkussen op maat gemaakt

Uniek: aankleedkussen op maat gemaakt

Je kent de aankleedkussens XXL van KidZ ImpulZ maar je wilt een kussen wat past op jouw commode of wat passend is voor jouw kindje. Heb je een gehandicpat kindje en zoek je een groot aankleedkussen? Wij kunnen het voor jou maken.

In jouw kleur en jouw maat

Dit aankleedkussen wordt op maat gemaakt van sterke nylon in de kleur van jouw keuze. Het wordt daarna gevuld met polystyreen korrels. De korrels vormen zich naar het lichaam van jouw kindje. Hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel, waardoor het veel rustiger blijft bij het aankleden en verschonen. De speciaal ontwikkelde middennaad zorgt voor stabiliteit, houdt de vulling op zijn plaats en geeft minder gelegenheid draaien.Doordat het aankleedkussen van nylon is én navulbaar is, is het sterk en gaat het lang mee. Het kussen is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje.


Dit aankleedkussen wordt op maat gemaakt voor jouw commode

Heeft jouw commode een kleinere maat, geen probleem: we maken de kussens ook op 70*50/55 cm of in elke andere gewenste maat! Je hebt dan wel alle voordelen van het speciale KidZ ImpulZ Aankleedkussen maar het kussen is net iets kleiner. Of wil je juist een veel groter Aankleedkussen, van bijvoorbeeld 100 cm lang of 80 cm breed: wij maken het voor je! Fijn voor als je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje hebt of een kindje met het Downsyndroom.

NB aankleedkussens die in een afwijkende maat (dus geen XXL of standaard formaat van 70*55 cm) worden besteld, worden voor jou op maat gemaakt en kunnen derhalve NIET geretourneerd wordenvar google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */