Aankleedkussens

Extra groot aankleedkussen van KidZ ImpulZ

Daar is hij dan; een groter, stoerder en zachter aankleedkussen. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is extra zacht en XXL! Hierdoor kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is.

Rustig verschonen op dit aankleedkussen

Ons aankleedkussen is gemaakt van nylon en wordt gevuld met polystyreen korrels die zich vormen naar het lichaam. Hierdoor ligt jouw kindje bijzonder comfortabel, waardoor het veel rustiger blijft bij het aankleden en verschonen. De speciaal ontwikkelde middennaad in het aankleedkussen zorgt voor stabiliteit, houdt de vulling op zijn plek en maakt omdraaien voor het kindje op het aankleedkussen minder makkelijk. Ons aankleedkussen XXL is maar liefst 20 cm groter dan een normaal aankleedkussen.

Duurzaam en sterk aankleedkussen

Doordat het aankleedkussen van oersterk nylon is gaat het aankleedkussen heel erg lang mee. Daarnaast is het gemakkelijk navulbaar dus zelfs voor een 2e en 3e kindje is jouw aankleedkussen weer mooi en vol. De bijpassende badstof hoezen en banden geven het aankleedkussen makkelijk een andere look. Het aankleedkussen is eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje.

Aankleedkussen op maat gemaakt

Heeft jouw commode een afwijkende maat? Geen probleem! KidZ ImpulZ maakt jouw aankleedkussen naast de standaard maat 70 x 50/55 cm ook in elke andere gewenste maat.
Heb je dus juist een veel groter aankleedkussen nodig, van bijvoorbeeld 100 cm lang of 80 cm breed? Wij maken het voor je! Fijn voor als je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje hebt of een kindje met het downsyndroom.

Aankleedkussen bestellen bij Kidz Impulz

Je bestelt eenvoudig een aankleedkussen bij KidZ ImpulZ. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende kleuren aankleedkussens. Zo is er altijd een aankleedkussen dat bij de rest van de kinderkamer past.
Wist je dat je het aankleedkussen ook kunt personaliseren? Een ontzettend leuk idee voor een kraamcadeau! Zo kun je de naam van het kindje laten borduren in een kleur naar keuze. Bij het bestellen kies je voor de borduuroptie (slechts €6,95 extra). Is het een cadeau? Dan kun je ook nog een extra cadeauverpakking toevoegen.

var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */