• Aankleedkussen XXL Zand, camel
  • Aankleedkussen XXL Zand, camel
  • Aankleedkussen XXL Zand, camel
  • Aankleedkussen XXL Zand, camel
  • Aankleedkussen XXL Zand, camel
  • Aankleedkussen XXL Zand, camel

Aankleedkussen XXL Zand, camel

Groter, stoerder en zachter dan een normaal aankleedkussen.Het KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL is 90 cm lang! Duurzaam: gaat mee tot je kindje zindelijk is.
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€44,95
Incl. btw

Aankleedkussen XXL: groter, stoerder, zachter

Daar is ie dan: een groter, stoerder en zachter aankleedkussen XXL in de leukste hippe kleuren. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL!

Aankleedkussen XXL: verschonen tot 3/4 jaar!

Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL aankleedkussens zijn 90 cm lang , dat is 20 cm langer dan een standaard aankleedkussen (dat slechts 70 cm lang is). Het aankleedkusesen XXL is ook heerlijk breed (50/55 cm. Hierdoor ligt jouw kindje heel erg comfortabel en zal het rustiger blijven met aankleden en verschonen. Op het aankleedkusen XXL kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is. De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje en het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft.

Kies jouw eigen kleur en tekst!

De aankleedkussens XXL zijn verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren. Met een leuke borduurtekst maak jij jouw aankleedkussen XXL helemaal naar wens. Daarnaast is het aankleedkussen XXL met naam een zeer persoonlijk en orgineel kraamcadeau!  Het kussen is gemaakt van nylon (gevuld met polystyreen korrels) hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel. Het materiaal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek (klik hier voor meer onderhoudstips).

Aankleedkussen XXL is zeer duurzaam want navulbaar

Doordat het aankleedkussen gemaakt is van nylon is het extreem duurzaam en gaat het eindeloos lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de standaard aankleedkussens van grote winkelketens) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen. Wij maakten het kussen navulbaar zodat je het ook nog voor een 2e of 3e kindje kunt gebruiken. De navulling is ook bij ons te bestellen.

Handig: op maat gemaakte badstof hoezen en banden voor het aankleedkussen XXL

Voor het aankleedkussens XXL onwikkelden wij speciale hoezen en banden van badstof die het aankleedkussen in het risicogebied beschermen en wasbaar zijn. De badstof hoezen gaan als een "hoeslaken" om het kussen heen. De badstof banden gaan als een "haarband" alleen in het midden om het aankleedkussen XXL heen en zijn van een dubbele laag badstof gemaakt. Met een band houd je het "stoere" karakter van het aankleedkussen XXL intact, bescherm je het aankleedkussen tegen vlekken en kun je de leukste kleurcombinaties maken met het aankleedkussen zelf.

Wil je nog meer informatie en achtergronden over het aankleedkussen XXL? Klik dan hier!


Specificaties van het Aankleedkussen XXL:

Materiaal: nylon gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 90*50/55 cm (het kussen is flexibel, de maten dus ook enigszins)
Afwerking: dubbele rits aan onderzijde - geschikt voor navullen
Onderhoud: vochtige doek

lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de normale aankleedkussens van grote winkels) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen.

Maten

Het kussen meet ongeveer 90 cm lang bij 50/55 cm breed. Daar het kussen flexibel is, is de maat ook flexibel. Is je commode een stuk kleiner? Geen probleem, we maken de kussens ook standaard op 70*50/55 cm of in elke gewenste maat!

Heb je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje, wat langer verschoond moet worden dan maken wij de kussens ook op bijvoorbeeld 110 of 120 cm voor je!

Hele kleine baby? Of middennaad te diep?

Wij vullen de aankleedkussens altijd zo vol mogelijk, maar een enkeling vindt dat misschien niet prettig. Wij adviseren onze klanten vaker om een deel van de vulling (polystyreen korrels) eruit te laten lopen (vang ze op in een zak, dan kun jij het aankleedkussen altijd weer navullen). Hierdoor wordt het kussen minder dik en wordt de middennaad minder diep, waardoor het verschonen vaak weer gemakkelijker gaat. Wij adviseren je dit buiten te doen, bij voorkeur bij windstil weer, om het dwarrelen van de statische korrels te voorkomen.

Je kunt voor de eerste periode ook een handdoekje of hydrofiele luier in de naad leggen, waardoor het kindje iets meer 'omhoog' komt en het verschonen makkelijker gaat.

Onderhoud- en reinigingstips

  • Onze nylon producten zijn goed te reinigen met een vochtige doek met een beetje schoonmaakmiddel (maak het product niet door en door nat dat geeft kringen). Let op met billen (Sudo) creme.
  • Dettol Multi reiniger is een goed middel om de meest hardnekkige vlekken mee te verwijderen. FOTO dettol
  • Mocht je het kussen in de wasmachine willen reinigen dan kan dat, maar laat dan wel de korrels eruit lopen en bescherm het kussen door het in een kussensloop te doen.


NB Zorg er altijd voor dat na de behandeling met water, het kussen VOLLEDIG droog is. Let hierbij op dat het kussen van buiten al droog kan aanvoelen, maar binnen nog best vochtig zou kunnen zijn. Dus niet te snel opvouwen en opbergen. Wij adviseren om de kleden meerdere dagen uitgespreid te laten drogen zodat ook de vliesvulling van binnen helemaal droog is. Voor alle stoffen dus ook voor nylon geldt, dat er schimmelplekken ('het weer") op/in kunnen komen indien je het kleed te vroeg (en dus nog vochtig) opbergt.

Voor alle textiel geldt, dus ook voor nylon, dat het weer in het product kan komen als je deze te vochtig opbergt of in een vochtige ruimte (bijvoorbeeld schuur of kelder) bewaart

Special Edition aankleedkussens XXL

Aankleedkussens XXL gemaakt van zilver, goud, metallic, delfts blauw of delfts rood kun je het beste gewoon reinigen met een vochtig doekje, eventueel met wat niet agressief schoonmaakmiddel (groene zeep). Deze hoezen mogen absoluut niet in de wasmachine, of afgenomen worden met een schuursponsje of alcohol.

Algemene schoonmaaktips

De HG spray 'tuinmeubel kracht reiniger' en de Dettol Multi reiniger werken, na onze testen, redelijk goed, samen met een schuursponsje, om de meeste vlekken er uit te krijgen.

Navulling

De polystyreen bolletjes zijn gevuld met lucht en "pletten" na regelmatig gebruik, afhankelijk van intensiteit en gewicht van het kindje. Je kunt bij ons daarom ook navullingen bestellen via de website (vrijwel tegen kostprijs).

Let op: de rits van het aankleedkussen XXL/zitzak zit er omgekeerd in. Dit is correct en dient om te voorkomen dat grijpgrage kinderhandjes aan de rits gaan zitten en proberen deze open te krijgen. Het beste kun je met je nagel proberen achter de rits te komen en deze zo voorzichtig openen. Een andere methode is om, door de stof heen, het lipje van de rits te pakken en op deze manier de rits een stukje te openen, waarna je er gemakkelijk van binnenuit bij kunt. Op die wijze kun je het aankleedkussen of de zitzak dan gemakkelijk bijvullen. Wij adviseren om dan de opening van de zak in de opening van het aankleedkussen te doen en de korrels er zo in te schudden. Doe dit bij voorkeur wel buiten en bij windstil weer, want de korrels dwarrelen gemakkelijk in het rond.

Specificaties:
Materiaal: nylon gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 90*50/55 cm (het kussen is flexibel, de maten dus ook)
Afwerking: rits aan onderzijde voor navullen
Onderhoud: volchtige doek Kleuren: 25 kleuren0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen