Aktie ! Aankleedkussen XXL Rood - - extra breed - 87 x 60cm

Groter, stoerder en zachter dan een normaal aankleedkussen.Het KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL is 90 cm lang! Duurzaam: gaat mee tot je kindje zindelijk is.
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
2 tot 4 werkdagen
product-banner
Voorbeeld

€54,95 €34,95

Incl. btw
* Verplichte velden

Aktie aankleedkussen 87*60 cm dus extra breed maar ook groter, stoerder, zachter

Helemaal nieuw!

Speciale afwijkende maat namelijk extra breed: 87 x 60cm 
Prijs: van €54.95 met €20 korting voor €34.95
Slechts 1 beschikbaar!

Aankleedkussen XXL: verschonen tot 3/4 jaar!

Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL aankleedkussens zijn 90 cm lang , dat is 17 cm langer dan een standaard aankleedkussen (dat slechts 70 cm lang is). Het aankleedkusesen XXL is ook heerlijk breed (60 cm. Hierdoor ligt jouw kindje heel erg comfortabel en zal het véél rustiger blijven met aankleden en verschonen. Op het aankleedkusen XXL kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is. De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje én het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft.

Het kussen is gemaakt van nylon (gevuld met polystyreen korrels) hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel. Het materiaal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek (klik hier voor meer onderhoudstips).

Aankleedkussen XXL is zeer duurzaam want navulbaar

Doordat het aankleedkussen gemaakt is van nylon is het extreem duurzaam en gaat het eindeloos lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de standaard aankleedkussens van grote winkelketens) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen. Wij maakten het kussen navulbaar zodat je het ook nog voor een 2e of 3e kindje kunt gebruiken. De navulling is ook bij ons te bestellen.
 

Handig: op maat gemaakte badstof hoezen én banden voor het aankleedkussen XXL

Voor het aankleedkussens XXL onwikkelden wij speciale hoezen en banden van badstof die het aankleedkussen in het risicogebied beschermen én wasbaar zijn. De badstof hoezen gaan als een "hoeslaken" om het kussen heen. De badstof banden gaan als een "haarband" alleen in het midden om het aankleedkussen XXL heen en zijn van een dubbele laag badstof gemaakt. Met een band houd je het "stoere" karakter van het aankleedkussen XXL intact, bescherm je het aankleedkussen tegen vlekken én kun je de leukste kleurcombinaties maken met het aankleedkussen zelf.

Wil je nog meer informatie en achtergronden over het aankleedkussen XXL? Klik dan hier!

Specificaties van het Aankleedkussen XXL:

Materiaal: nylon gevuld met polystyreen korrels
Afwerking: dubbele rits aan onderzijde - geschikt voor navullen
Onderhoud: vochtige doek

var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */